5 (2 vélemény)

Label-Label játékvonat, építőelemekkel - Kék színben

Raktáron

Label Label kék színű favonat, építőelemekkel a gyerekek bármikor szétszedhetik és összerakhatják, így a mozdony a rakomány szállításán kívül, egy kis kreatív építőjátékot is játszhatnak. 
 A készségfejlesztő kis színes fa vonat a gyermeket szórakoztatja és fejleszti is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.08
9 990 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 999 Ft
Videó

 

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Label-Label játékvonat, építőelemekkel - Kék színben” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: fakocka, készségfejlesztő játékok, építőkockák, építőkocka játékok, játék, fakockák, gyermekjáték, építő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, építő kocka, építőjátékok, játékok, építő játék, konstruáló játékok, gyerekjátékok, építős játékok, konstrukciós játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” , és a „Márkák > Label Label” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőkocka kulcsszóra kattintva pl. több mint 29 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

label-label-jatekvonat-epitoelemekkel-kek-szinben
Label-Label játékvonat, építőelemekkel - Kék színben
9 990 Ft