5 (2 vélemény)

Label-Label játékvonat, építőelemekkel - Kék színben

Nincs raktáron

Label Label kék színű favonat, építőelemekkel a gyerekek bármikor szétszedhetik és összerakhatják, így a mozdony a rakomány szállításán kívül, egy kis kreatív építőjátékot is játszhatnak. 
 A készségfejlesztő kis színes fa vonat a gyermeket szórakoztatja és fejleszti is.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.20
9 580 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 958 Ft
Videó

 

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra 4éveseknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Label-Label játékvonat, építőelemekkel - Kék színben” terméknévvel listázott építőjáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vevőink: fakocka, készségfejlesztő játékok, építőkockák, építőkocka játékok, játék, fakockák, gyermekjáték, építő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, építő kocka, építőjátékok, játékok, építő játék, konstruáló játékok, gyerekjátékok, építős játékok, konstrukciós játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” , és a „Márkák > Label Label” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló építőjáték tekinthető meg. Az építőkocka kulcsszóra kattintva pl. több mint 29 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.