Eichhorn elemes mozdony -Gőzmozdony fa vonatkészlethez

Nincs raktáron

Eichhorn elemes mozdony. Fa vonatkészlet eleme.
Anyaga: fém + műanyag
Mérete: 10 x 3x 4 cm
Tulajdonságok:  előre és hátra menet, világítás. 
Két féle változatban, véletlenszerűen szállítjuk.
 

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
7 100 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 710 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a középső csoportos óvodások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra négyéves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Kreatív játék webshopunkban „Eichhorn elemes mozdony -Gőzmozdony fa vonatkészlethez” elnevezéssel listázott építőjáték adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyermekjátékok, játékvonatok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, játékok, játék vonatok, konstruáló játék, vonatos játékok, építő játék. Hasonló típusú szavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: játék, játékvonat, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok, konstrukciós játékok, építős játékok, építő játékok, készségfejlesztő játék. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kislányoknak” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték tekinthető meg. A vonatos játék címkére kattintva példának okáért több mint 148 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.


Az Eichhorn elemes mozdony -Gőzmozdony fa vonatkészlethez termék mellett leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: → Egyenes rövid sínkészlet – Favonat kiegészítő → Kereszteződés – Merőlegesen keresztező fa vonat sín → Váltó – Íves favonat sín elágazás → A kisvakond és a tavasz- Lapozó → Thinkfun Circuit Maze – Áramkör építő, egyszemélyes logikai játék → Szürke alagút – Favonat kiegészítő → Régi gőzmozdony – BRIO 33617 favonat → Sorompó dupla – Favonat készlet kiegészítő → Felezős puzzle – Járműves kirakó játék → Tubó szorzótábla gyakorló játék – Quercetti.