A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Nada kockajáték – Megfigyelést fejlesztő kockajáték

Ár:
4.890 Ft
Cikkszám: 820
Gyártó: Blue Orange
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 49
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Nada - egy gyorsasági, megfigyelésen alapuló kockajáték. Dobj a kockákkal, koncentrálj, és keresd az azonos szimbolumú, de különböző színű kockákat!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Nada kockajáték a megfigyelés fejlesztésére szolgáló gyors reakciók társasjátéka. A Nada kockajáték 36 db kockát tartalmaz. A játék 3 körig tart. A játék elején kiveszünk 6 fehér és 6 színes dobókockát és dobunk az így kiválasztott kockákkal. Villámgyorsan fel kell mérnünk, hogy találunk-e olyan kockákat, amelyeken ugyanaz a szimbolum látható. Figyelem, eltérő színű kockákat kell keresni! Aki előbb rátalált, megszerzi a kockákat, és a maradékkal újból dobunk. Ha olyan helyzet adódna, hogy nincs egyforma szimbólum, akkor kiáltsd azt, hogy Nada! Ha igazad volt, tied az összes kocka. Az 1. kör véget ért, végy újabb 6-6 kockát és folytassátok a játékot 3 körig. A játékot az a játékos nyeri, akinek a 3. kör végén a legtöbb kockája gyűlt össze. A játékidő kb. 10 perc

 
 
Gyártó Blue Orange
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg megfigyelésen alapuló gyorsasági kockajáték
Fejleszti figyelmet, megfigyelőképességet, gyors reakciót, térbeli tájékozódást, rendszerező képességet, probléma megoldást, kombinációs készséget, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a nagycsoportos ovisok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Nada kockajáték – Megfigyelést fejlesztő kockajáték” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, versenyzős játékok, dobókocka játékok, társasok óvodásoknak, gyermekjátékok, ovis társas, megfigyelő játékok, kocka játékok, megfigyelést fejlesztő játékok, gyors játék, társas. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: társas óvodásoknak, társasjátékok, képességfejlesztő játékok, óvodás társasjáték, óvodás társasjátékok, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyerek társasjáték, ovis társasjátékok, versenyzős játék, készségfejlesztő játék, ovis társasok, gyors játékok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Figyelem, memóriafejlesztés” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 701 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.