Mozaikos kirakó maxi 3+

Nincs raktáron
Mozaikos mágnes kirakó maxi 3+. A mozaikos kirakó játék Maxi méretben, számos részecskével és színes mintaképpel gazdagítva, amely növeli a gyermek alkotásának és szórakozásának lehetőségeit. A kirakó játék fejleszti a gyermek finom motorikáját, alkotóképességét és a gyermek intellektualitását. A terméket Franciaországban gyártják (Iotobo) jó minőségű szabványos alapanyagból, a mágnesek lemoshatóak
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
8 790 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 879 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a hároméves ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra ovisoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a kirakó játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Mozaikos kirakó maxi 3+” névvel megtalálható kirakó játék termékadatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: gyermekjáték, puzzle játék, készségfejlesztő játék, puzzle kirakós, kreativitást fejlesztő játékok, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: kirakós játék, kirakós játékok, puzzle kirakósok, játék, készségfejlesztő játékok, kreatív játékok, gyerekjátékok, alkotó játék. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Egyszemélyes játékok” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” nevű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló kirakó játék tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.