Matchbox - Off Road Trailer - Mattel

Nincs raktáron

Egyetlen matchbox készletből sem hiányozhat egy szuper utánfutó. Ez a strapabíró egytengelyes utánfutó erős kerekekkel van ellátva, így könnyen megbirkózik nehezebb tereppel is. A készlethez tartozik egy ladik és egy tartalék üzemanyagot tartalmazó kanna. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
670 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 67 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe az óvodás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a autós játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Matchbox - Off Road Trailer - Mattel” terméknévvel listázott autós játék oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, játék autó, játék, játékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: játékautó, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, gyermekjátékok. A fenti autós játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak > Játék 3-4 éves kisfiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló autós játék tekinthető meg. Az autós játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 332 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.