Label-Label fából készült versenypálya zöld színben - fajáték

Nincs raktáron

Egy-kettő háárom! Induljon a verseny! Label-Label gyűjteményéből, itt van ez a gyönyörű zöld színben pompázó versenypálya! 
A versenypálya tartalmazza a 4 színes kisautót. A gyönyörű fából készült versenypálya az önfeledt játék mellett, pasztell színei miatt remekül mutat bármelyik gyermek szobában. 
A játék fejleszti a gyermek finom-motorikus képességeit. 
1 éves kortól ajánlott.

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
10 900 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 090 Ft
videó

Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a 3 éves ovisok legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra három éveseknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok az autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Label-Label fából készült versenypálya zöld színben - fajáték” elnevezéssel megtalálható gyerekjáték oldalára általában a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerek játékok, gyerekjátékok, fából készült játékok, képességfejlesztő játékok, fából készült játék, gyermekjáték, játékautó, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: fa játék,  játékok óvodásoknak, játékok, játék, gyerekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éves ovisoknak” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándékok kicsiknek, bölcsődéseknek” , és „Márkák > Label Label”

a nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló babajáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.