A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Egység – Verseskönyv nem csak gyerekeknek

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 1580
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 30
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.
Az EGYSÉG lélekmelengető verseskönyv! Küldetése: észrevenni, megélni és megosztani az élet örömeit. Segít közvetíteni a boldogságot a gyermekeknek, és azoknak a felnőtteknek, akik körülveszik őket. A csodálatosan illusztrált kötet főhőse Panni és Bence( óvodás korú testvévrpár) tanulságos történeteivel segít örömbe hozni és örömben tartani az embereket. 43 témát ölelnek át a versek: szeretet, béke, megosztás, felelősségvállalás, hála, gondoskodás, megbocsátás, álmok .

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Mit jelent a szeretet, a hála, törődé, boldogság, és az elfogadás? Nehéz kérdések ezek, sokszor még a felnőtteknek gondot okoz ezen fogalmak megfelelő magyarázata jelentése. Ez a könyv viszont segít kicsit közelebb hozzni a sokszor távolinak tűnő, megmagyarázhatatlan fogalmakat. Mindemellett a közös versolvasás a családtagokat is kicsit közelebb hozza egymáshoz. A könyv 2014 decemberi megjelenése óta rengeteg pozitív visszajelzés érkezett az elégedett olvasóktól valamint elismert szakemberektől. Prof. Dr. Bagdi Emőke   Magyarországon elismert pszichológus a következő szavakkal értékelte.: " Hadd tanítson a könyv minnél több apróságot, ( felnőttet) arra, ami egész életükben érték marad : emberségre, szeretetre, boldogságra.  "
Előkészületben van a könyv folytatása, amely a Kettőség címet viseli, amely ellenpárokkal / rend- rendetlenség, hála- hálátlanság /, hiszen az élet nem más mint ellentétek egysége, a sorozat befejező kötete pedig a Teljesség lesz. 
Gyártó Magyar termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe https://www.jatekliget.hu/jatekkategoriak/karacsony-nepszeru-jatekok-ajandekba/karacsony-ajandek-otletek-iskolasoknak legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra https://www.jatekliget.hu/jatekkategoriak/karacsony-nepszeru-jatekok-ajandekba/karacsony-ajandek-otletek-iskolasoknak” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a gyerekversek kötetek és gyerekkönyvek találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Egység – Verseskönyv nem csak gyerekeknek” terméknévvel listázott gyerekvers kötet adatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyermekvers, gyeremekkönyvek, gyerekversek kötetek, gyerek könyvek, gyermekkönyv. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekkönyvek megtalálásában, például a következőek lehetnek: gyermek könyv, verseskönyv gyerekeknek, verseskönyvek gyerekeknek. A fenti gyerekvers kötet többek között az „Életkor szerint” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Könyvek” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló gyerekvers kötet között lehet böngészni. A gyerekkönyv címkére kattintva pl. körülbelül 195 különböző gyerekkönyv között válogathatnak a gyermekük, unokájuk számára minőségi könyveket kereső nagyszülők és szülők és gyerekkönyv ajándékozását tervező érdeklődők.

Termék címkék: gyerekkönyv, gyerekvers kötet