Ár
1 250 Ft - 22 680 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület
Termék státusza

Húsvéti ajándékok

A húsvéti ajándékötletek kategóriában összegyűjtöttük nektek azokat a játékokat, amelyek remek ajándékok lehetnek a gyerekeknek a húsvéti ünnepekre. Rengeteg játékban megjelennek a a kedvelt húsvéti figurák, mint a nyuszi, csibe, kacsa, tyúk, bárány, tojás, így ezek húsvéti ajándéknak nagyszerű ötletek lehetnek. A kategóriában megtaláhatóak a kreatívjátékok, népszerű labdajátékok, tavaszköszöntő gyerekjárgányok, kerti játékok egyaránt.

Görgess lejjebb és fedezd fel kínálatunkat! 

Játssz velünk!

Egy szuper kis tojáskeresésre invitálunk Téged, már a Húsvétra hangolódva!
Van kedved egy kicsit tojást keresgélni?
Mit is kell pontosan tenned? 
1. keresd meg a Húsvéti ajándékok kategóriában az elrejtett tojásokat - nézd meg jól a játékokról a képeket, ott rejtettünk el egy - egy hímes tojást
2. írd meg nekünk messenger üzenetben annak a 10 játéknak a cikkszámát, amelyiknél találtál elrejtve tojást - Mi is a cikkszám? Hol találod? Ha belekattintasz a termékbe, jobb oldalon az adatok között van megadva pl. 11501.
3. mi cserébe, ha jó a megfejtés ... küldünk neked egy 15%-os kuponkódot
4. ÉS ez még nem minden! Játszhatsz velünk tovább! Ha beváltod a kuponodat Húsvét előtt levásárolod webáruházunkban, akkor egy sorsoláson automatikusan részt veszel, ahol a nyeremény egy 10 000Ft - os vásárlási utalvány lesz a Játékligetbe.
Jól hangzik, ugye?
Tojáskeresésre fel!
Játékszabályzatunkat itt találod
Tovább
Raktáron
Kedvencekhez