Termék státusza
Ár
490 Ft - 49 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Hányan játszhatják?
Fejlesztési terület

Húsvéti ajándékok

A húsvéti ajándékötletek kategóriában összegyűjtöttük nektek azokat a játékokat, amelyek remek ajándékok lehetnek a gyerekeknek a húsvéti ünnepekre. Rengeteg játékban megjelennek a a kedvelt húsvéti figurák, mint a nyuszi, csibe, kacsa, tyúk, bárány, tojás, így ezek húsvéti ajándéknak nagyszerű ötletek lehetnek. A kategóriában megtaláhatóak a kreatívjátékok, népszerű labdajátékok, tavaszköszöntő gyerekjárgányok, kerti játékok egyaránt.

Nicsak a nyuszi nálunk mit hozott!!! Vásárolj minimum 10 ezer Ft értékben és válassz vásárlásod végén ajándékot a kosárnál ajánlott termékekből!

Görgess lejjebb és fedezd fel kínálatunkat!

Tovább

A húsvét a karácsonyt követően az egyik legnagyobb ünnep. A tavasz is beköszöntött már, a gyerekek szívesen fedezik fel az elrejtett ajándékokat. A szülők megajándékozhatják a kicsiket kimondottan a húsvét témakörében megtalálható játékokkal, de akár egy mesekönyv, kerti játék is remek ötlet lehet.

Játsszunk közösen!

Egy közös társasjátékozás mindig összehozza a családot, barátokat. Rengeteg olyan társasjáték közül választhatunk, amelyek fejlesztik a logikus gondolkodást, ügyességet vagy éppen a memóriát. A Bunny Boo egy remek nyuszis logikai játék, de a Djeco Nyuszi ül a fűben gyüjtőgetős játéka és a Tojásfarm is remek ajándék lehet. 

Olvass a nyusziról!

Az egészen kicsiknek ajánljuk a Nyuszi és a teknős térbeli mesekönyvet, amelyben a színes képek és a szereplők szinte kiugranak a könyvből. A lapozók között népszerű még a Nyúlanyó húsvétja, és a Kisvakond és a húsvét címűek. Fejleszti a kicsik szókincsét és a beszédkészséget

Plüssök és bábok

A plüssfigurák nem csak remek kis alvótársak lehetnek a kicsiknek, de akárcsak a bábok remek szerepjáték eszközök is. Fejleszti a kicsik empátiás készségeit, az érzelmi intelligenciát. Kesztyűbábokból és ujjbábokból ajánljuk a különféle állatos bábokat, mint a kacsa, bárány, nyuszi. A kis bábokkal remek történeteket játszhatnak el a kicsik, vagy a szülők által előadottakat nézhetik meg. 

Kreatív húsvét

A legtöbb gyermek imádja a kezét használni, valamilyen kreatív tevékenységet végezni. Legyen akár egy színező, egy mozaikkép készítő kreatív készlet, karckép készítő. A legnépszerűbbek a különféle állatos kreatív készletek, de találhatunk kimondottan lányos vagy fiús játékot. A kislányok körében a legkedveltebbek az unikornis, tündéres, a fiúknál pedig az autós témájúak. 

Itt a tavasz, irány a kert!

A húsvét egyet jelent a tavasz beköszöntével. A gyerekek megunták már a téli bezártságot, szívesen töltik az idejüket kint a szabadban. Hatalmas a választék kerti játékaink és a gyerekjárgányok között. Aki most tanul kerékpározni, annak nagyszerű ajándék lehet egy tanulóbicikli, a kertészkedni vágyoknak a Garden Kids kerti szerszámai, de a klasszikus labdajátékok is biztosan hosszú órákra leköti a kicsiket. 

Ha nem csak húsvétra szeretnél ajándékokat választani, akkor nézz körül további kedvelt ajándékötleteink között is kategóriákra lebontva.  


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább