Termék státusza
Ár
2 650 Ft - 15 741 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Mesehős
Fejlesztési terület

Kesztyűbábok

Mi kell a bábozáshoz? Kesztyűbábok, ujjbábok, bábparavánok, kellékek. A többi már a fantáziánkra van bízva, és a szerepjáték segítségével a mesék, dalok, mondókák életre kelnek a bábozáson keresztül.
A webshopban kínált kesztyűbábok között érdemes körülnézni, hiszen vidám, kedves, jó minőségű bábokról van szó. Keress akár bárány, medve, csiga, malac, méhecske vagy Misi a mókus, netalán Ludas Matyi kesztyűbábot, itt megtalálod.

Válogass kedvedre kesztyűbábjaink között! Kedves, igényes kivitelű állat- és emberbábok, amelyek segítségével mesék, mondókák, dalok kelnek életre.

Tovább
Bábozzátok el kedvenc meséiteket vidám kesztyűbábokkal, melyek felnőtt és gyermek kézre egyaránt alkalmasak, kedves kinézetűek, kellemes tapintásúak és minőségi kivitelezésben készültek. Játékliget játék webáruházunkban a legszebb plüssbábok, 3 ujjas kesztyűbábok, ujjbáb készletek csak arra várnak, hogy megelevenedjenek kedvenc meséitek, történeteitek által. Piroska és a farkas, Anyóka és Apóka, Csizmás Kandúr és társai - kiskakas kesztyűbáb, királylány kesztyűbáb, süni kesztyűbáb, Télapó kesztyűbáb, tündér kesztyűbáb és még sokan mások könnyen felvehetőek, mozgathatóak, belül puhák, kívül bársonyosak és azonnal varázslatos játékra hívnak. 
A bábozás több mint szerepjáték! A bábfigurák, kesztyűbábok, ujjbábok mozgatása mesélés közben nemcsak a fantáziát és a szókincset fejleszti, de a kézügyességet is. Egy történet, egy mese megjelenítése alatt még a visszahúzódó gyermek is megnyílik, önkifejezővé válik. A bábkellék, a bábparaván kiváló lehetőséget biztosít számára, hogy látszólag elbújjon, ne legyen szem előtt, legyőzze a félénkségét és a bábfigura mozgatása és megszemélyesítése által kifejezésre juttassa érzelmeit, gondolatait. Óriási erő rejlik a bábokban! A bábozás egy közösségi élmény, mely nem csak az érzelmi intelligenciát fejleszti. Jókat lehet mókázni, kacagni, kellemes időtöltés, ami a kicsik szellemi fejlődésében is kulcsszerepet játszik. Verselés, énekelgetés, mondókázás közben gyakorolják a helyes kiejtést és hanglejtést, mondatokat alkotnak, fogalmakat ismernek meg. Amikor mozgatják a bábfigurákat, összehangolják a szemüket - kezüket - testüket, ritmusra mozognak, közben fejlődik ritmusérzékük. 
A bábozás, a bábjáték a meseolvasáshoz hasonló szerepet tölt be. Itt is, mint a mesékben megjelennek hercegnők és boszorkányok, jók és gonoszak, megismerkednek a kicsinyek olyan fogalmakkal, mint a bölcsesség, kitartás, jó cselekedet. A bábfigura játszótársa a gyermeknek sok-sok közös élménnyel és együtt töltött idővel. Vele szárnyalhat a fantáziája, feldolgozhatja belső feszültségeit, színesítheti gondolatait.
Merülj el webshopunk Játékkategóriáinak minőségi választékában és találd meg a számotokra legkedvesebb játékokat! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább