A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cumulo - Vonalvezetés - Ügyességi játék

Ár:
9.680 Ft
Cikkszám: 8592
Gyártó: Beleduc
Szerezhető hűségpontok: 0

A Beleduc - Cumulo egy olyan ügyességi játék, ami hozzájárul a figyelem, a koncentráció, az ügyesség, a finom-motoros készségek, és a szem- kézszem koordináció fejlesztéséhez. 
A készletben 24 db fa, és 24 db karton kártya található, a kártyák határozzák meg, hogy melyik mintázatot kell a lánc segítségével kirakni. A többi játékos, pedig a kártyák között keresi a kirakott motívumot. 
Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát tudja összegyűjteni. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-10-27

Játék bemutatása


Tartalma: 

24 fa kártya 
8 napos = könnyű 
8 szivárványos = haladó 
8 viharos = nehéz 

24 karton kártya
8 zöld napos = könnyű 
8 sárga szivárványos = haladó 
8 narancssárga viharos = nehéz 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a nagycsoportos óvodások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 7 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Cumulo - Vonalvezetés - Ügyességi játék” terméknévvel megtalálható logikai játék termékadatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: logikai játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, logikus gondolkodást fejlesztő játékok, gyermekjáték, egyszemélyes játék, fejtörő, egyszemélyes játékok, gyermekjátékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: egyedül játszható játékok, készségfejlesztő játék, logikai feladatok, logikát fejlesztő játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A logikai játék címkére kattintva példának okáért több mint 367 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.