A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Cumulo - Vonalvezetés - Ügyességi játék

Ár:
9.680 Ft
Cikkszám: 8592
Gyártó: Beleduc
Szerezhető hűségpontok: 0

A Beleduc - Cumulo egy olyan ügyességi játék, ami hozzájárul a figyelem, a koncentráció, az ügyesség, a finom-motoros készségek, és a szem- kézszem koordináció fejlesztéséhez. 
A készletben 24 db fa, és 24 db karton kártya található, a kártyák határozzák meg, hogy melyik mintázatot kell a lánc segítségével kirakni. A többi játékos, pedig a kártyák között keresi a kirakott motívumot. 
Az a játékos nyer, aki a legtöbb kártyát tudja összegyűjteni. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-04-19

Játék bemutatása


Tartalma: 

24 fa kártya 
8 napos = könnyű 
8 szivárványos = haladó 
8 viharos = nehéz 

24 karton kártya
8 zöld napos = könnyű 
8 sárga szivárványos = haladó 
8 narancssárga viharos = nehéz 

 

 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a szülők vagy az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a logikai játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Cumulo - Vonalvezetés - Ügyességi játék” névvel megtalálható logikai játék adatlapjára leginkább a következő keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: logikai feladatok, egyszemélyes játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játékok, egyszemélyes játékok, logikai feladványok, játék, logikai játékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: fejtörők, készségfejlesztő játék, logikát fejlesztő játékok, gyermekjátékok, logikát fejlesztő játék, képességfejlesztő játék, egyedül játszható játékok. A fenti termék többek között az „Intézményeknek ” elnevezésű kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló logikai játék adatlapja között lehet böngészni. A logikai játék kulcsszóra kattintva pl. több mint 295 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.