A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fejlesztőjáték csomag óvodásoknak

Cikkszám: 964
Gyártó: Smartgames
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 480
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 17.
Fa fejlesztőjáték-csomag óvodásoknak.
Sokan az igényes kivitelű, fából készült játékokat adják szívesebben a gyermek kezébe. Nekik készítettük akciós játékcsomagunkat, melyben Smart Games játékok találhatóak.
SmartGames játékok egységára a csomagban 6267Ft/db - a csomag 6 db  játékot tartalmaz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az összeállított játékcsomag nemcsak igényes kivitelű, hanem az óvodásoknál kialakuló, majd későbbiekben is legfontosabb készségek fejlesztését segíti. A csomag vásárlása esetén egyedi árengedményben részesülsz és még szállítási költséget sem kell fizetned.

A fa fejlesztő játékcsomag tartalma a fejlesztési terület ismertetésével:

 Camelot Junior - (problémamegoldó-képességet,ábraolvasást)
- SmartCar - (rész-egész megfeleltetése, irányfelismerés)
- Day&Night - (szem-kéz koordináció, szín-és formafelismerés)
- Bunny Boo - (logika, megfigyelőképesség)
- Castle Logix - (váras logikai játék)
Trükkös teher - (Autós logikai játék)

  A játékok nevére kattintva a játék részletes bemutatóját találhatod.
 


            

 


Amit érdemes lehet tudnunk, ha gyermekünk óvodáskorú:

Néhány évvel ezelőtt megérkezett az életetekbe egy kis üvöltő csomag, akivel nem tudtátok milyen lesz az életetek, most már el sem tudjátok képzelni nélküle. Most készülődtök az elválásra,vagy már gyakorlók vagytok, persze most még csak naponta néhány óráról is van szó. Ez mindegyikönket megijeszt eleinte, hiszen meggyőződésünk szerint mindenki szeretné jól csinálni. A gyermeketek csodaszép, izgalmas dolgok előtt áll. Az elmúlt években általatok megtapasztalta milyen teljes biztonságban élni, egy olyan közegben, ahol ő csillagként áll a középpontban és az egész világ körülötte forog. Természetes módon éled benne a kíváncsiság, hogy megismerje a többi kiscsillagot, és egy kicsit a szülő nyújtotta biztonsági háló nélkül az életet. Ez a kötelék sosem szakad el, hiszen Te mindig ott leszel a háttérben, hozzád szalad, ha valamit el szeretne mesélni, ha dicséretre vagy vigasztalásra vágyik. De már új megtapasztalásokra és kihívásokra is szüksége van.

Óvodáskor 3-6 éves kornak a legfőbb jellemzője a játék.

Felismerhető rajzokat készít, képei a valódi világ szimbólumai. pl. virágos kertet rajzol kerítéssel az emeletes házak közé is.Szívesen fest, tép, vág, gyurmázik. Tépkedős-ragasztós könyvet érdemes használni már ebben az időszakban. Kirak bonyolult puzzlekat. Emlékezete fejődik és el kezd dolgokat egymáshoz hasonlítani, különbséget tenni. A SmartGames játékok egész sora állhat a segítségünkre ezen a területen. Sorba tudja rendezni a tárgyakat és képes szétszedni őket különböző kategóriák szerint. Kialakul a számfogalma. Nem vár minden esetben útmutatást, hanem elvégez bizonyos tevékenységeket. Már nem egymás mellett, hanem egymással játszanak. Az első társasjátékok között javasoljuk a Zingot, ezzel akár több kisbarát is játszhat együtt. Előfordul, hogy a fiúk nagyobb csapatokba verődnek, mint a lányok.Érvel és problémákat old meg. Nagy ütemben fejlődik képzelete. A mese folyamatos vendég kell legyen esténként összebújva. Óvodáskor végére a fantáziavilág és a valóság elkülönül. Kialakulhat fantáziahazugság, de fontos, hogy nem szabad büntetni érte. Sajátos világban él. Elkezdődik az embert próbáló Miért? korszak, mely magával hozza a dackorszakot. Ennek valójában az önállósodási tendencia az oka. Kedves Szülők, túl kell élni! Talán segítség lehet, hogy szakemberek szerint a dackorszak minden gyermeknél előfordul, a szerencsésebbeknek ebben a korban. Ahol ez elmarad, ott még keményebb serdülőkorra lehet felkészülni. Amelyik gyermek végig vívta az óvodáskorra eső dackorszakát, el kezdett önállósodni, kevésbé harcol serdülőkorára.Gyermekünknek óvodáskor végére egyértelműen kifejlődik az akarata, ha érzi, hogy ezt tiszteletben tartják, akkor ő is képes lesz uralkodni érzelmein.

 


 

 


 

Gyártó Smartgames

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 4 éves óvodásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a játékcsomagok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Fejlesztőjáték csomag óvodásoknak” névvel listázott játékcsomag adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vevőink: akciós játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjáték, játékok, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, akciós játékcsomagok, játékcsomagok, játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló játékcsomag termékadatlapja között lehet válogatni. A játékcsomag kulcsszóra kattintva pl. több mint 69 különböző gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Fejlesztőjáték csomag óvodásoknak terméken túl legtöbbször a következő termékeket vásárolták még: » Kavicslépegető Gonge 2128– Mozgásfejlesztő játék » Virág alakú zseblámpa- Melissa és Doug » Lego Duplo – Város – Családi ház (10835) » Logico Primo keret – Logico feladatlapokhoz » Castle Logix – Váras logikai játék » Logico Primo füzetcsomag 3 éveseknek – Logico Primo alaplappal » Lük csomag nagycsoportos óvodásoknak – 14 miniLük füzet és alaplap+füzettel » Csúszka – Mozgásfejlesztő játék » Golyós sorritmus – fajáték » Játékos vonalvezetés – Sarkvidéki túra – Íráselőkészítő feladatok.

Termék címkék: gyerekjáték, játékcsomag