Bowling - Pétanque -2 az 1-ben habszivacs fejlesztő játék - Tatamiz

Nincs raktáron

2 az 1-ben játékszett bowlinggal és pétanque-vel!

 

Bowling: Klasszikus bábusport.  A játék lényege, hogy az elgurított golyóval minél több bábut döntsünk le egyszerre. 

Pétanque: A játék célja a célgolyó eldobása után a többi golyót minél közelebb hozni ahhoz. 

A habszivacsból készült pálya könnyen átalakítható. Védik a gyermekeket mozgás közben, miközben hő- és hangszigetelést is biztosítanak. Kiváló mozgásfejlesztő és ügyességi játék kicsiknek és nagyoknak. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
12 590 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 259 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a kisiskolások kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kültéri játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

 

Kreatív játék webáruházunkban „Bowling - Pétanque -2 az 1-ben habszivacs fejlesztő játék - Tatamiz” elnevezéssel megtalálható kültéri játék termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: gyerekjátékok, kültéri játékok, kerti játékok, játék, udvari játékok, játék labdák, udvari játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: játékok, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok,bowling, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Kerti játékok, kültéri játékok > Labdák” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kültéri játék termékadatlapja között lehet válogatni. A labdajáték címkére kattintva pl. körülbelül 126 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.