5 (1 vélemény)

Az első mikroszkópom

Nincs raktáron
Az első mikroszkópom készlet az iskolás gyermekek számára akár egy teljes lapboratóriumot is jelenthet a kutatáshoz.A Clementoni Tudomány és játék sorozatának új tagja.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
4 290 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 429 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatóknak az iskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 12 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a tudományos játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Az első mikroszkópom” névvel listázott tudományos játék adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: képességfejlesztő játék, tudományos játékok, gyermekjáték, gyerekjátékok. Hasonló témájú szavak, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, gyermekjátékok, játék. A fenti tudományos játék többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > Clementoni” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló tudományos játék között lehet válogatni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

Az Az első mikroszkópom termék kiválasztása esetén leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: → Adományozz most! – UNICEF csengettyű → Nyitható híd (sárga) – Kiegészítő fa vonatos készlethez → MosaIQ – Bend It logikai játék → Piatnik Rummikub (Betűs) – Logikai készséget fejlesztő játék → Speed Cups (Gyors poharak) – Ügyességi társasjáték → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → Trükkös teher – Autós logikai játék → Emberi test – T.S. Shure jumbo puzzle → Brainbox: Állatok – Megfigyelést fejlesztő társasjáték → Math Dice – Thinkfun matematikai játék.