Asztali fűzőlap komplett

Nincs raktáron
Asztali fűzőlap komplett /70 bábu, 8 zsinór gumi készlet/ 50x60 cm
Fantáziát, kreatívitást megmozgetó ügyességi fűzős játék. A fa szegeket úgy helyezzük el a lyukacsos lapon, hogy ha összekötjük őket (zsinórral, vagy gumival) ábrát kapunk. Próbáld csak ki! Nem is olyan egyszerű.
Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
10 990 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 1 099 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra ötéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a ügyességi játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Asztali fűzőlap komplett” elnevezéssel megtalálható ügyességi játék oldalára leginkább a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékok, gyermekjáték, játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: finommotoros játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, finommotoros játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Kreatívjáték” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számtalan további, hasonló ügyességi játék termékadatlapja között lehet böngészni. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.