A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Okos kertész – Logikai társasjáték

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 242
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 50
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 25.
Logikai játék variálható játékszabályokkal, melyeknek köszönhetően 1 gyermek is játszhat vele, vagy akár 12. Ajánlott:4 éves kortól

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az Okos kertész egy 2012-ben kiírt játékötlet pályázat nyertese volt az óvodásoknak való játékok kategóriájában. A feladat kezdetben egyszerű: virágokat kell elhelyezni a virágágyásba úgy, hogy a színek és formák jól illeszkedjenek. Az „Okos kertész” egy különleges logikai játékgyűjtemény. Egyszerre rejt egyfős fejtörőket és társasjátékot az óvodásoknak, ugyanakkor komolyabb feladványokat iskolásoknak, és családi társasjátékokat is. A kedves virágok a könnyed kooperációs (együttműködős) játéktól a kemény logikai játékig több generáción keresztül elkísérhetik a játékosokat.

 
 


 

Gyártó Gém
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 1-12 játékos
Jelleg logikai társasjáték
Fejleszti logikát, rész-egész gyakorlását,szín-és formaegyeztetést,számolási készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Okos kertész – Logikai társasjáték” elnevezéssel megtalálható társasjáték adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: ovis társasok, kooperatív játék, gyermekjátékok, formafelismerő játékok, formafelismerő játék, színek tanulása játékosan, társasjáték gyerekeknek, társas óvodásoknak, társas, társas játék, színes játék, gyerekjátékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, játékok a színekkel, kooperációs játék, társasjátékok, kooperációs játékok, gyermekjáték, ovis társasjátékok, óvodás társasjátékok, képességfejlesztő játékok, játékok a formákkal, készségfejlesztő játék. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” nevű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték termékadatlapja tekinthető meg. A kooperációs társasjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 33 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.