A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék

Ár:
9.440 Ft
Cikkszám: 34
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 10.

2010 Év Játéka! A Dixit az egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partyjáték. A játék során 84 színes kártyából csemegézünk a fantáziánk és képzeletünk segítségével. Fantasztikus, szórakoztató, gondolkodtató családi és partijáték, melyben minden korosztály örömét leli. Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól, de tökéletes felnőtt játék is.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játékhoz - a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett - csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, úgy alkotta meg játékát, hogy nem csak az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken is. A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak. Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat. Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől. A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé és érdekessé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra, de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet! Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik.

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-6 fő
Játékosok száma 3-6 játékos
Korosztály 8 éves kortól de igazi felnőtt játék is
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet,verbális kommunikációt, összefüggések felismerését, kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

5.00
2 értékelés
5
(2)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 04.
Nagyon szeretjük! Sokszor 84 kiegészítő kàrtya kapható hozzà, képtelenség megunni:-)
| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 06.
Igazi parti játék. Nem gondoltam volna, hogy az elsős gyerekek egyenrangú partnereink lehetnek ebben a játékban. Nagyon élveztük a játék minden percét.

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe az alsósok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 10 éves iskolásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék” névvel listázott társasjáték oldalára leginkább a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: társasjáték családoknak, beszédfejlesztő játék, családi játékok, családi játék, társas játék, beszédfejlesztő játékok, beszédkészséget fejlesztő játék, gyermekjátékok, képességfejlesztő játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játék, társasjátékok, játék, társasjátékok családoknak, társas, játékok, családi társasjátékok, családi társasjáték. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Kedvelt ajándékötletek” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 4842 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.