A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
8.790 Ft

2010 Év Játéka! A Dixit az egyik legnépszerűbb és legújszerűbb partyjáték. A játék során 84 színes kártyából csemegézünk a fantáziánk és képzeletünk segítségével. Fantasztikus, szórakoztató, gondolkodtató családi és partijáték, melyben minden korosztály örömét leli. Részleteket lásd lent. Ajánlott: 8 éves kortól, de tökéletes felnőtt játék is.

 

Cikkszám: 34
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 88
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. augusztus 21.

Játék bemutatása

A játékhoz - a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett - csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, úgy alkotta meg játékát, hogy nem csak az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken is. A játékban 84 hatalmas, teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak. Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat. Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől. A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé és érdekessé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra, de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet! Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik.

Gyártó Asmodee
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? 8 - 12 éves
Nem Mindegyik
Játékosok száma 3-6 játékos
Korosztály 8 éves kortól de igazi felnőtt játék is
Jelleg beszédkészséget fejlesztő parti játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet,verbális kommunikációt, összefüggések felismerését, kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2017. 07. 06.

Igazi parti játék. Nem gondoltam volna, hogy az elsős gyerekek egyenrangú partnereink lehetnek ebben a játékban. Nagyon élveztük a játék minden percét.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Játék webáruházunkban még jó néhány további gyerekjáték vagy társasjáték között válogathat! A minőségi és hasznos ajándékot vagy játékot kereső vásárlóink figyelmébe ajánlanánk az iskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek tizenegy éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen a lapon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyerekek számára ajándékot, játékot kereső látogatóink körében a korábbi időszakban a legnépszerűbbnek bizonyultak.

Játék webáruházunkban „Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék” elnevezéssel listázott társasjáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, beszédfejlesztő játékok, társas, gyermekjátékok, beszédkészséget fejlesztő játékok, társas játékok, társasjátékok családoknak. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: beszédfejlesztő játék, játékok, családi társasjáték, családi játék, játék, társas játék, gyermekjáték, családi társasjátékok, társasok. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű kategóriában és az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 567 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>