A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kivonás - Kártya

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8516
Gyártó: FKP Toys
Szerezhető hűségpontok: 0

Kivonás kártya, kivonási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz 44 db kártyalapot és 1 db használati útmutatót tartalmaz. 
Minden lapon 2 különböző kivonási művelet szerepel. A helyes megoldás a lap másik oldalán kis méretben megtalálható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2020-12-13

Játék bemutatása

Néhány ötlet a gyakorláshoz:

1. Keverjük meg a lapokat! A kártyalap felmutatása után a helyes megoldást várjuk a gyermektől behatárolt időn belül. Külön-külön rakjuk félre a helyes és a helytelen eredményeket tartalmazó lapokat. Gyakoroljunk addig, ameddig az összes feladat könnyedén nem megy!

2.Két gyerek játszhatja a következőt:

A lapok megkeverése után a gyerekek felváltva mutatják fel a lapokat egymásnak. Minden egyes jól megválaszolt lapot a válaszoló elé kell lerakni. Az nyer aki előtt a parti végén a legtöbb kártyalap lesz az asztalon lerakva.

3.A kártyákon lévő önellenőrzés lehetőségével a gyermek egyedül is gyakorolhat.

Még sok feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhány lehetőséget vázoltunk fel.

Sohase gyakoroljunk fáradt gyerekkel! Ne büntessük tanulással!

A matematika elsajátítása nem minden gyermeknél feszültségmentes folyamat, de a pozitív hozzáállás és türelem könnyed, játékos matematikatanulást eredményezhet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek ötéves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Kivonás – Kártya” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára általában ezekkel a kifejezésekkel találnak rá látogatóink: oktatójátékok, kártya játékok, kártyajátékok, tanulós játékok, gyermekjátékok, játékkártya, oktató játékok. Hasonló témájú kifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: gyermekjáték, játék, készségfejlesztő játékok, tanulós játék, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök > SNI- sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztése > Diszkalkulia” termékkategóriában,továbbá a „Márkák > FKP Toys ” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A kártyajáték címkére kattintva például több mint 236 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink a Kivonás – Kártya terméken túl legtöbbször a következő termékeket rendelték még meg: • Összeadás – Kártya • Kártya: Összeadás – Kivonás (háromszög) • Kártya: Szorzás • Kártya: Osztás • Kártya: Számok (1-100ig) • Szorzókártya – Oktatókártya • ABC óra – Fajáték • Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték • Szorzókör • Dobókocka, hat oldalú, színes oldalakkal.