A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kivonás - Kártya

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8516
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 10
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

Kivonás kártya, kivonási műveletek gyakorlásához, gyermekek részére. A doboz 44 db kártyalapot és 1 db használati útmutatót tartalmaz. 
Minden lapon 2 különböző kivonási művelet szerepel. A helyes megoldás a lap másik oldalán kis méretben megtalálható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Néhány ötlet a gyakorláshoz:

1. Keverjük meg a lapokat! A kártyalap felmutatása után a helyes megoldást várjuk a gyermektől behatárolt időn belül. Külön-külön rakjuk félre a helyes és a helytelen eredményeket tartalmazó lapokat. Gyakoroljunk addig, ameddig az összes feladat könnyedén nem megy!

2.Két gyerek játszhatja a következőt:

A lapok megkeverése után a gyerekek felváltva mutatják fel a lapokat egymásnak. Minden egyes jól megválaszolt lapot a válaszoló elé kell lerakni. Az nyer aki előtt a parti végén a legtöbb kártyalap lesz az asztalon lerakva.

3.A kártyákon lévő önellenőrzés lehetőségével a gyermek egyedül is gyakorolhat.

Még sok feladatvariáció lehetséges. Az előzőekben csak néhány lehetőséget vázoltunk fel.

Sohase gyakoroljunk fáradt gyerekkel! Ne büntessük tanulással!

A matematika elsajátítása nem minden gyermeknél feszültségmentes folyamat, de a pozitív hozzáállás és türelem könnyed, játékos matematikatanulást eredményezhet.

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk figyelmébe a nagyszülőknek és szülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hatéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Kivonás - Kártya” elnevezéssel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: kártyajátékok, játék, oktató játékok, tanulós játékok, kártya játékok, oktatójátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyermekjátékok, készségfejlesztő játék, gyerekjátékok, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, játékkártya, kártya játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” kategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kártyajáték termékadatlapja tekinthető meg. A kártyajáték kulcsszóra kattintva például több mint 182 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.