A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték

Ár:
3.490 Ft
Cikkszám: 227
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 35
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. szeptember 23.
A szörnyecskék elszabadultak a laboratóriumban, és most szétszéledtek mindenfelé. Gyorsan el kell kapnod őket!
Részleteket lásd lenn....
Ajánlott:8 éves kortól, véleményünk szerint ha nem alkalmazunk minden kártyalapocskát, akkor 6 éves kortól nyugodtan játszható.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A speciális dobókockák megmondják, hogy melyik laboratóriumból tűnt el az amőba,merre szaladt és milyen amőbát is kell pontosan keresnünk (szín,forma,mintázat), akinek először ez sikerül, azé a pont.
De vigyázz, az amőbák menekülnek, szellőzőkben bujkálnak, mutálódnak, nem lesz könnyű dolgod velük! Megváltozhat av színük, formájuk, mintázatuk.
Biztos te fogsz nyerni, ha gyors az észjárásod és fürge vagy. 

 
Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2-10 játékos
Jelleg gyorsasági társasjáték
Fejleszti formaegyeztet és felismerő készséget,rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,vizuális differenciálást,önellenőrzést

Vélemények

5.00
3 értékelés
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2020. 01. 11.
Érdekes játék, elénk fantáziájú 11 éves fiam nagyon élvezi.
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 03.
Kolléganőm ajánlotta ezt a játékot. Még nem próbáltuk ki, ajándék lesz. De az eddigi ismereteim alapján jónak tűnik!
| 5 / 5 csillag!
2016. 08. 01.
Elsőre kissé bonyolultnak tűnik, de a próbajáték után már nagyon izgalmas a játék. A nagycsoportos gyermektől a felső tagozatosig mindenki talál magának megfelelő nehézségi fokozatot. Segíti az iránydifferenciálást, a tájékozódást, a reakciógyorsaságot, a koncentráló képességet.

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a felső tagozotosok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra tízéves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték” névvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: játékkártya, kártya játékok, játék, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, gyermekjátékok. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: gyorsasági játékok, képességfejlesztő játékok, játékkártyák, készségfejlesztő játékok, gyors játék, versenyzős játékok, gyors játékok. A fenti kártyajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló kártyajáték között lehet böngészni. A gyorsasági játék címkére kattintva például körülbelül 108 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.