Kártyatartó gyerekeknek

Raktáron

Kártyatartó kisgyerekeknek - segíti a kisgyermekeknek a kézben levő kártyák rendezését és kézben tartását 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
2 060 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 206 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a középsős ovisok legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek ünnepekra négy éves ovisoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

 

Játék webshopunkban „Kártyatartó gyerekeknek” elnevezéssel listázott kártyajáték adatlapjára általában a következő kifejezésekkel lelnek rá vevőink: játékkártyák, készségfejlesztő játék, kártya játék, gyerekjátékok, kártya játékok. Hasonló típusú szavak, amelyek még segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: gyermekjáték, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyermekjátékok, játék. A fenti kártyajáték többek között a „Játékkategóriák” termékkategóriában és az „Életkor szerint > Játékok 3-4 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték adatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva példának okáért körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

 

Vásárlóink a Kártyatartó gyerekeknek terméken túl legtöbbször a következő termékeket választották még: • MimiQ – Grimaszpárbaj – Készségfejlesztő társasjáték • Megfigyelő, gyorsasági kártyajáték – OuistiTwist, Djeco • Tick Tack Bumm – Partyjáték • Topologix – térbeli fogalmak játéka a djeco-tól • Upsz, Te is meg tudod csinálni! – Kártyajáték • Trükkös ujjak – Fejlesztő játék • Fanaptár – fajáték • Állatrejtő (Hide&Seek) – Smartgames logikai játék • Igaz vagy hamis – Interaktív családi társasjáték • Pathwords Junior – Angol nyelvű szójáték.

Kartyatarto_gyerekeknek
Kártyatartó gyerekeknek
2 060 Ft