A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szorzókártya - Oktatókártya

Ár:
825 Ft
Cikkszám: 8539
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

A kártya 100 lapból áll, melyen 50 lapon szorzatot (pl. 56), 50 lapon pedig szorzást (pl. 8x7) találsz. Jól keverjétek össze külön-külön a két kártyacsomagot, majd az egyiket helyezzétek az asztal közepére. A másik paklit osszátok el egymás között. Most jól figyeljetek! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kezdő játékos húz egy lapot, s ha a párja a kezében van, akkor hangosan felolvassa azt és maga elé helyezi. Ha nincs nála, akkor a húzott lapot fölfelé fordítva középre helyezi. Aki párt talál az azonnal fölveheti és folytathatja tovább a játékot. Az nyer akinek a leghamarabb elfogynak a lapjai.  A kártya különlegessége, hogy a lappárok nemcsak matematikai kapcsolatban állnak egymással, hanem a cirkusz világa köré épülve, annak a "mutatványain" keresztül, játékosan segítik a tanulást.
A kártyapároknak nemcsak a színvilága, hanem tartalmi mondanivalója is megegyezik, mely segíti a gyermek kombinációs képességének fejlesztését.

Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk!

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a kisiskolások legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, karácsony alkalmából a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Szorzókártya - Oktatókártya” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: játékkártyák, gyermekjátékok, játékok, gyermekjáték, tanulós játék, játékkártya, készségfejlesztő játék. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: készségfejlesztő játékok, kártyajátékok, oktatójátékok, tanulós játékok, oktató játék, kártya játékok. A fenti termék többek között a „Márkák > FKP Toys ” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Társasjáték > Kártyajátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A kártyajáték kulcsszóra kattintva például több mint 182 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.