A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szorzókártya - Oktatókártya

Ár:
825 Ft
Cikkszám: 8539
Gyártó: Magyar termék
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 9
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 26.

A kártya 100 lapból áll, melyen 50 lapon szorzatot (pl. 56), 50 lapon pedig szorzást (pl. 8x7) találsz. Jól keverjétek össze külön-külön a két kártyacsomagot, majd az egyiket helyezzétek az asztal közepére. A másik paklit osszátok el egymás között. Most jól figyeljetek! 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kezdő játékos húz egy lapot, s ha a párja a kezében van, akkor hangosan felolvassa azt és maga elé helyezi. Ha nincs nála, akkor a húzott lapot fölfelé fordítva középre helyezi. Aki párt talál az azonnal fölveheti és folytathatja tovább a játékot. Az nyer akinek a leghamarabb elfogynak a lapjai.  A kártya különlegessége, hogy a lappárok nemcsak matematikai kapcsolatban állnak egymással, hanem a cirkusz világa köré épülve, annak a "mutatványain" keresztül, játékosan segítik a tanulást.
A kártyapároknak nemcsak a színvilága, hanem tartalmi mondanivalója is megegyezik, mely segíti a gyermek kombinációs képességének fejlesztését.

Jó tanulást, jó szórakozást kívánunk!

Gyártó Magyar termék

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek 5 éves gyermekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, karácsony tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Szorzókártya – Oktatókártya” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a kifejezésekkel lelnek rá vevőink: gyermekjáték, játékkártya, képességfejlesztő játékok, játék, gyerekjátékok, oktató játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: tanulós játék, gyermekjátékok, tanulós játékok, játékok, készségfejlesztő játék, játékkártyák, képességfejlesztő játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kártyajáték termékadatlapja között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 6639 különböző gyerekjáték között válogathatnak a hasznos és érdekes játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.

A Szorzókártya – Oktatókártya termék mellett leggyakrabban az alábbi termékek kerültek még vásárlóink kosarába: Osztókártya – Oktatókártya; Szorzókör; Kivonás – Kártya; Kártya: Összeadás – Kivonás (háromszög); Mértékegységek munkalap – tanulási segédlet – IR-18295; Multibloom – Szorzótábla Kertészet – Matematikai oktatójáték; Mérjünk! – Hosszúság, tömeg, térfogat, idő és pénz – Anjana Chatterjee; Kártya: Törtek; Szivárvány gumilabda – 23 cm; Csodakártya – Jobb és bal agyfélteke összehangolása.