A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Betűző kártyajáték - Játék a betűkkel

Ár:
2.200 Ft
Cikkszám: 2923
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 23
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. január 27.

Ha már ismered a betűket és szeretnél elmerülni a szavak világában, vagy csak gyakorolni a helyesírást, itt egy remek kártyajáték a Betűző
Alkoss minél hosszabb szavakat, vagy keresd meg leggyorsabban a szavakat, hogy a játékban te legyél a legügyesebb. Miközben játszol, beépülnek a helyesírási és szóalkotási szabályok, úgy, hogy észre sem veszed!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A kártyajáték fejleszti a szókincset, a térbeli tájékozódást és a kombinációs képességet.
Ebben az izgalmas kártyajátékan Berg Judit meséjéből, Mészely Ilka rajzaival rakosgathatod a betűket. 4 fajta játékot is játszhatsz velük:

1. Szókirakó
A feladatunk nagyon egyszerű, legalább három betűs szavakat kell alkotnunk a kezünkben lévő betűkártyákból, és minél hamarabb lerakni őket, hogy lehetőleg az összes laptól megszabaduljunk.

2. Betűrabló
Szükségetek lesz papírra és ceruzára is, hogy feljegyezzétek pontjaitokat. Mindenki 14 lapot kap. A kezdő játékos leteszi a legalább három betűs szavakat a kezéből. Ha kevesebb, mint 7 kártya marad a kezében a pakliból kiegészíti 7 betűkártyára. A második körtől kezdhetjük a rablást, melynek szabályai vannak. Mindig legalább egy saját betűt is fel kell használni. Az asztalról rabolt betkből legfeljebb 1 maradhat a kezünkben! A leghosszabb szóért kapunk pontot, annyit, ahány betűből áll. A játéknak akkor van vége, ha elfogyott a húzópakli. Az nyer, akinek a játék végére a legtöbb pontja lett.
3. Szókereső
Szükség lesz papírra és ceruzára és egy stopperre! Az összekevert betűkártyákból csapjatok fel 9 db-ot. Ezután 10 percetek van, hogy a betűkből legalább három betűs szavakat alkossatok, de lehetőleg minél több és hosszabb szót írjatok fel a papírra. Az idő lejártával indulhat a pontozás. Az nyeri a kört, akinek a legtöbb pontja van.

4. Csere-bere
Itt is szükségetek lesz papírra, ceruzára és stopperre. A feladat az, hogy legalább három betűs szót kell kitalálni, melynek minden betűje különböző. Mindig csak egy betűt változtathatsz meg a szóban, de így is értelmes kell, hogy legyen. Pl. Víz - Váz, Sír - Sár. 

Ajánlott életkor: 7-14 év
Játékosok száma: 2-4 fő 

Gyártó Pagony
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 fő
Jelleg kártyajáték
Fejleszti szókincset, térbeli tájékozódást, kombinációs készséget, nyelvtani- és szóalkotó készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a nagycsoportos óvodások kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Betűző kártyajáték – Játék a betűkkel” elnevezéssel listázott kártyajáték oldalára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vásárlóink: játékkártyák, gyerekjátékok, kártyajátékok, játékok, szókincs fejlesztő játékok, kártya játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játékok, készségfejlesztő játékok, képességfejlesztő játék, készségfejlesztő játék, kártya játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában,továbbá az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” nevű termékkategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A kártyajáték címkére kattintva például több mint 236 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Betűző kártyajáték – Játék a betűkkel termékkel egyszerre leggyakrabban az alábbi termékeket vásárolták még: » Helyesírás mágusa – 10 helyesírást fejlesztő játék 1 dobozban » Rejtvénymánia kalóztanoncoknak – Fejtörők és keresztrejtvények » Kedvenc gyakorlóm – Anyanyelv 2. osztály » Számoljunk! Törtek és római számok – Matematikai foglalkoztató » Római számok munkalap – tanulási segédlet » Szófajok / Mondatfajták lap – Tanulási segédlet » Síkidomok, területszámítás lap – Tanulási segédlet » Közönséges törtek – Tanulási segédlet » Logikai rejtvények (narancs) – Rejtvényfüzet 10 éves kortól » Színlépegetős társasjáték – djeco Little Circuit.