Osztókártya - Oktatókártya

Raktáron

Az Osztókártya 100 lapból áll, melyen 50 lapon osztást (pl. 20:5), 50 lapon pedig hányadost (pl. 4) találsz. A képek különböző sportágak egy-egy jelenetét ábrázolják. A lap alján két feliratot találsz. A felső a lapon látható képre, míg az alsó annak párjára utal. Jól keverjétek össze a két kártyacsomagot, majd osszatok mindeniknek 5-5 lapot, majd kezdődhet is a játékos tanulás! 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
1 200 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 120 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Ünnepek előtt ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus kedvelt ajándékokat kereső vásárlók figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra hatéves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.


Kreatív játék webáruházunkban „Osztókártya – Oktatókártya” terméknévvel listázott kártyajáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vevőink: kártya játék, játékkártyák, gyermekjáték, gyerekjátékok, kártyajátékok, képességfejlesztő játékok, tanulós játékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: kártya játékok, tanulós játék, képességfejlesztő játék, oktató játékok, játékok, játékkártya, készségfejlesztő játékok. A fenti kártyajáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kártyajáték termékadatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 216 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.


Vásárlóink az Osztókártya – Oktatókártya termékkel együtt legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: Szorzókártya – Oktatókártya; Szorzókör; Kártya: Törtek; Multibloom – Szorzótábla Kertészet – Matematikai oktatójáték; Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték; Titkos napló mágikus filctollal – Lisa secret notebook – Djeco; Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték; Cre Art mini facsipesz 2,5 cm, natúr 100 db/cs; Közlekedj okosan társasjáték – Ravensburger; Már húszig számolok! – miniLük füzet.

Osztokartya_Oktatokartya
Osztókártya - Oktatókártya
1 200 Ft