Magyar kártya

Nincs raktáron

Játsszatok klasszikus magyar kártyajátékokat a 32 lapos paklival! Ez a klasszikus magyar kártya szép festésű, amikkel snapszert, ultit is lehet játszani.  


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
470 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 47 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők és nagyszülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső látogatók figyelmébe az iskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves iskolásoknak” oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.


Fejlesztő játék webshopunkban „Magyar kártya” terméknévvel megtalálható kártyajáték termékadatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá vásárlóink: családi társasjáték, családi társasjátékok, játékkártyák, gyermekjáték, társasjátékok családoknak, társasjáték családoknak, készségfejlesztő játékok, játék. Hasonló típusú keresőkifejezések, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: kártya játék, kártyajátékok, játékok, játékkártya, képességfejlesztő játékok, családi játék, gyerekjátékok, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett a „Márkák” kategóriában illetve az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló kártyajáték között lehet válogatni. A klasszikus játék kulcsszóra kattintva például körülbelül 97 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.


Vásárlóink a Magyar kártya termékkel együtt leggyakrabban az alábbi termékeket választották még: → Számjegyek Trefl / Kis felfedező – oktató játék → Érzelmek – Bábkészlet – 4 db-os → Szorzókör → Brain Games Logic cards (kék) – Logikai kártyajáték → Látogatás a beszéd birodalmába – Anyanyelvi és részképesség fejlesztő – Szabó Szilvia → Engino Inventor autók 4 az 1-ben → Wizard – Könnyed kártyajáték 3-6 fő részére → Lost & Found – Családi társasjáték → Kisfiú – Kesztyűbáb → Apuka – Kesztyűbáb.