Legszebb magyar népmesék - Memória kártya

Raktáron

A magyar népmesék legjavát mazsoláztuk ki, mikor ezt a kártyajátékot készítettük. A játék érdekessége, hogy nincs két egyforma lap! A kép-párok azonos jeleneteket ábrázolnak, kis eltéréssel, de azonos jelöléssel vannak ellátva, ez teszi különlegessé ezt a játékot.
Csodás színes képekkel illusztrálva.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ajánlott korosztály
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.03.28
940 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 94 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánlanánk figyelmébe a szülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek 5 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket a korábbi évek során, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Legszebb magyar népmesék – Memória kártya” névvel megtalálható társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: megfigyelő játék, rajzfilmes játékok, készségfejlesztő játék, memória játékok, képességfejlesztő játékok, mesefigurás játékok, rajzfilmfigurás játék, játékok, megfigyelő játékok, megfigyelést fejlesztő játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következők lehetnek: memóriajátékok, magyar népmese játékok, társas játék, játék, képességfejlesztő játék, memória játék, megfigyelőkészséget fejlesztő játék, gyermekjátékok, gyermekjáték, rajzfilmes játék. A fenti társasjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” elnevezésű kategóriában és a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Kártyajátékok” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számos további, hasonló társasjáték tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 920 különféle gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

A Legszebb magyar népmesék – Memória kártya termék kiválasztása esetén leggyakrabban a következő termékeket rendelték még meg vásárlóink: » Memóriakártya: Zöldségek » Ellentétek – Brainbox társasjáték » Solo kártyajáték – Készségfejlesztő játék » Közlekedj okosan – Memória kártya » Triangle – színegyeztető puzzle téglás – Goki » Grabolo – Gyorsasági társasjáték » 3 részes képkirakó – Fajáték » Tojó-toló (Chicken Shuffle) – Smartgames tologatós logikai játék » Dáma és Malom – Piatnik társasjáték készlet » Figolo – Gyorsasági társasjáték.

Legszebb_magyar_nepmesek_Memoria_kartya
Legszebb magyar népmesék - Memória kártya
940 Ft