A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Magyar nyelvű betűkártya - Oktatókártya

Ár:
1.000 Ft
Cikkszám: 8529
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 11
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 03.

Kezdéskor minden játékosnak 4 lapot osztunk, a maradékot az asztal közepére helyezzük. Ha valakinek van pár a kezében, hangosan felolvassa azokat, majd maga elé helyezi az asztalra. Amikor mindenki letette a kezében lévő párokat, az asztal közepéről kell húzni. Ha elfogynak az asztalról a lapok, mindenki a tőle balra ülő játékostól húz. Az nyer, akinek a legtöbb párt sikerült összegyűjtenie. Az a játékos, aki elfelejti, vagy nem tudja elolvasni a párokat, zálogot ad. A zálog kiváltásának módját a játékosok határozzák meg.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játékot 2-5 fő játszhatja.
Feladat: a kártyalapok összepárosítása.
Jó tanulást és kellemes játékot kívánunk!

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az egyedi és érdekes karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődők szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek kedvenc játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra ötéves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ebben a termékkategóriában többek között azok a kártyajátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Magyar nyelvű betűkártya - Oktatókártya” elnevezéssel listázott kártyajáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: oktató játék, kártyajátékok, gyermekjáték, oktató játékok, gyerekjátékok, játékkártya, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek a legjobb gyerekjátékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: készségfejlesztő játékok, játékok, tanulós játékok, játék, kártya játék, képességfejlesztő játékok, tanulós játék. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” elnevezésű kategóriában illetve az „Intézményeknek > Óvodai társasjáték” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló kártyajáték adatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 4842 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső látogatók.