A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kártya: Osztás

Ár:
980 Ft
Cikkszám: 8519
Gyártó: FKP Toys
Szerezhető hűségpontok: 0

A kártyalapok x osztási műveletet tartalmaznak. Minden kártyalap bal felső részén kis méretben megtalálható a lap másik felén lévő feladat eredménye.
A doboz tartalma: 49 db műveleti kártyalap, 1 db útmutató 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

A termék jelenleg nem kapható!
Kifutás dátuma:
2021-01-22

Játék bemutatása

Ötletek a gyakorláshoz:

1. A kártyalap felmutatása után a gyermektől a helyes megoldást várjuk.

Kezdetben érdemes csak 5-6 visszatérő művelettel gyakorolni, alkalmanként változtatva azokat.

2. A lapok megkeverése után az összes feladatot behatárolt időn belül kell megoldani.

Pl.:5 percen belül, majd 4 percen belül stb.

3. Két játékos esetében:

1a. Keverjük meg a lapokat, majd osszuk ki egyenlő arányban.

2a. A játékosok felváltva mutatják fel a kártyákat egymásnak. A helyes választ adó játékos a lapot maga elé helyezi.

3a. A játék végén az a győztes aki előtt több kártyalap gyűlt össze.

4.Összekeverhetjük a különböző matematikai feladatokat tartalmazó kártyákat, (pl.:szorzás, kivonás, összeadás stb., és azokból húzhatnak és oldhatnak meg feladatokat a gyerekek.

Még számtalan játékvariáció lehetséges, az előzőekben csak néhány példát említettünk.

A matematika elsajátítása általában nem feszültségmentes folyamat a gyermeknél, de az ön türelme és pozitív hozzáállása könnyed, játékos matematikatanulást eredményezhet.

Mindig akkor gyakoroljunk, ha a gyermek nem fáradt! Sose büntessük tanulással!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolások legkedveltebb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek hatéves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a kártyajátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Játék webáruházunkban „Kártya: Osztás” terméknévvel listázott kártyajáték termékadatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: oktató játékok, képességfejlesztő játék, gyerekjátékok, készségfejlesztő játékok, játékkártyák, tanulós játék, tanulós játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következők lehetnek: kártya játékok, oktató játék, játékkártya, képességfejlesztő játékok, játékok, gyermekjátékok. A fenti termék egyebek mellett az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló kártyajáték termékadatlapja tekinthető meg. Az oktatójáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 216 különféle gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

A Kártya: Osztás termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Kártya: Szorzás • Kivonás – Kártya • Összeadás – Kártya • Kártya: Összeadás – Kivonás (háromszög) • Frui 10 – Számszüret – 4 kártyajáték egyben • Brainbox: Matematika kicsiknek – Megfigyelést fejlesztő társasjáték • Kártya: Szorzás – Osztás (háromszög) • Stick Art 3D üdvözlőlap 2 db-os szett, Karácsonyi, Hóember és Mikulás • ABC óra – Fajáték • Számolós társasjáték – Djeco Eduludo 1,2,3.