Termék státusza
Ár
2 739 Ft - 252 591 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Hányan játszhatják?*
Fejlesztési terület*

Tornaszobai berendezések, Tornatermi eszközök

Intézmények számára vállaljuk a tornatermek, tornaszobák berendezéseinek beszerzését. Beszállítóink kiváló minőségű és első osztályú alapanyagokkal dolgoznak, így garantálni tudjuk a termékek minőségét. 

Az óvodai élet szeretetteljes, biztonságérzetet adó környezetének megteremtése minden intézmény számára kiemelt fontosságú. A környezeti nevelés célja, hogy a gyerekek rendelkezzenek azokkal a készségekkel, amelyek a biztonságos iskolakezdést lehetővé teszik.

Az érzelmekben gazdag, gyermekközpontú intézményekben az egészséges életmód, a közösségépítés, a partnerközpontúság és a mozgásfejlesztés alapelv és érték.

Webáruházunk Tornaszobai berendezések és tornatermi eszközök kategóriájába kigyűjtöttük azokat az eszközöket, tornatermi játékokat, melyek használatával játékos formában fejleszthető az óvodás korú gyermekek mozgáskultúrája.  

Tovább

Az óvodások már egészen apró korban megszeretik a mozgást és jó lenne, ha később, serülőként se mondanának le róla. Ha kiskorukban megszeretik, jó eséllyel később is igényük lesz a rendszeres testmozgásra. A mozgásos tevékenységek megalapozzák a gyermekben az egészséges testkultúrális magatartáskészségeket, amelyek az egészséges életvitelhez szükségesek. 

A játékos mozgás kapcsolódik az aktuális gyermeki tevékenységekhez. A napi 1-2 órát szabadban végzett nagymozgásos tevékenységeket támogató kerti játékok, kültéri játékok mellett, fontos hangsúlyt fektetni a megfelelő minőségű és biztonságosan használható tornaszobai berendezések ellátásáról is. Ezek az eszközök az élvezetes szórakozás mellett fejlesztik a kicsik egyensúlyérzékét, a bonyolultabb mozgássorok növelik a  koncentrációt és a reakciós képességet. 

A mozgásos játékok hatással vannak a személyiségfejlődésre, a közös játék erősíti az elfogadást és a fizikai aktivitáson keresztül a szellemi és lelki aktivitásra is kihat. Ma már számtalan fejlesztőjáték, fejlesztő eszköz áll a pedagógusok és a szülők rendelkezésére, amivel kialakítható a gyereksarok vagy a tornaterem.

A bútorok, óvodai bútorok mellett sport és mozgásfejlesztő játékok széles skálája áll rendelkezésre. Az eszközhasználattal folytatott játékban az eszközök használatával fejlődik a szem-, kézkoordináció, a cél rögzítésének képessége labdázás vagy célbadobás során.

A mozgás örömforrás, pozitív érzésekkel gazdagítja a gyermeket, ami aztán további mozgásra, újabb mozgásformákra ösztönzi. Az óvodák, iskolák, bölcsődék és egyéb intézmények nap mint nap szervezett mozgáslehetőségek biztosításával készülnek udvaron és épületekben egyaránt, hogy segítsék a mozgásban rejlő egészséges fejlődést.   

Játékliget webáruházunk játékkategóriái mellett számtalan fejlesztő játék, életkor és téma szerint is válogathatsz!

Merülj el minőségi kínálatunkban! 

A kültéri szabadmozgások mellett szükséges jól szellőztethető szűkebb térben, tornaszobában, tornateremben olyan mozgások tervezése, melyek a finommotoros mozgások fejlesztését szolgálják. Általuk fejlődik a figyelem, a térbeli tájékozódás, növekszik a kitartás és a fegyelmezettség. Gyorsabb lesz a reakcióidő, mozgásán keresztül megtapasztalja a gyermek saját testének felépítését, működtetését, szabályozását.

Növekszik a biztonságérzete, az állóképessége, fejlődnek a kognitív képességei, mint például az ok-okozati összefüggések felismerése vagy a problémamegoldó gondolkodás. Megtanulja és vállalja a játék szabályait, ami kialakítja benne a szabálytudatot. A csoportos játék, az együtt szerzett közös élmények raktározódnak és követendő mintaként szolgálnak.

Ebben a kategóriában ezekre a szavakra is kereshetsz: játszósátor, ejtőernyő, gyermekjárművek, mozgásfejlesztők, torna gyerekeknek, 

 

 

Ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább