Termék státusza
Ár
1 489 Ft - 51 241 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Téma szerint*
Fejlesztési terület*

Babagondozás

Minden család életében a legnagyobb öröm, ha egy új családtaggal bővül. Az új, apró kis élet viszont rengeteg odafigyelést és törődést igényel. A gondos anyukák pedig lesik minden mozdulatát, rezdülését a picinek. Ezek az első érintések, simogatások becézgetések nagyon fontosak, hiszen megalapozzák a gyermek érzelmi intelligenciáját, szociális fejlődését. 

A bébiről való gondoskodást a gyártók próbálják minél könnyebbé tenni az újdonsült anyukák számára. Áruházunkban megtalálhatóak a szilárd táplálék bevezetéséhez nélkülözhetetlen kellékek és egyéb babagondozáshoz szükséges kiegészítők.

Görgess lejjebb, hogy áttekinthesd kínálatunkat!

Tovább

A várandós anyukák nagy gondossággal járnak a különböző vizsgálatokra illetve a szülésre felkészítő tanfolyamokra, de ugyanilyen nagy figyelmet fordítanak a kisbabájuk körültekintő fogadására is.

Egy új élet érkezése teljesen átformálja a család mindennapjait és az új anyuka gondolatait. A bébiről való gondoskodás leköti majdnem minden figyelmét, energiáját. Mivel az első érintések, tapasztalatok a legfontosabbak az érzelmi kötődés kialakulásához, szociális fejlődés alapjaihoz. 

Táplálás piciknél

A Lindalime egykezes etetőkanalak az anyukák segítségére lesznek, amikor a kisbaba elhagyja kedvenc cumisüvegét és a táplálóbb ételekkel barátkoznak. Rendkívül praktikus, amikor csak az anyukák egy keze van szabadon, és a baba is szívesen fogadja. Az etetőcumi megnyugtatja a babákat miközben friss, egészséges tápanyagokat csempészhetünk étrendjükbe. A tápláláshoz szükséges evőeszközök szettben is rendelkezésre állnak. A rugalmas villa és kanál tökéletesen illeszkedik a kicsi kezekbe, praktikus egyszerűen hordozható. 

Fájdalmas fogzás

A kicsik számára nagy fájdalommal jár, ha jönnek a pici gyerekek fogai. A tanuló fogkefe teljesen biztonságos, kialakításának köszönhetően a baba nem tudja lenyelni vagy mélyre tolni. Kiválóan alkalmas arra, hogy már pici korban megtanítsuk a gyerekeket a helyes fogápolásra és hogy hogyan kell használni a fogkefét. A fogzás fájdalmainak enyhítésében emellett remek segítség a rágóka, amelyek különböző formában elérhetőek.  kínálatunkban. 

A babák ruhatárának nélkülözhetetlen kelléke a praktikus nyálkendők. A Little Dutch nyálkendői prémium minőségűek és nem csupán nyálkendőként, sálként is használható. 

Emlékek

A pici babák nagyon gyorsan nőnek és sajnos a legszebb gyerekévek gyorsan elszállnak. A Little Dutch emlékdobozában minden olyan fontos kiegészítő megtalálható, amely lehetővé teszi, hogy minden fontos mozzanatot összegyűjtsünk a gyermekünkkel kapcsolatban, mint az első ultrahangkép, egy tincs az első hajvágásból. Szintén az első emlékeket gyarapíthatjuk a baba kéz és lábnyomat megörökítőjével. A gyerekszoba aranyos kis dísze is lehet a bekeretezett kis nyomat. 

Legismertebbb babagondozási kellékek gyártói:

Little Dutch, Lindalime.

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább