Termék státusza
Ár
1 600 Ft - 21 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Téma szerint
Fejlesztési terület

Babakelengye

Csodás garnitúrákat és több részes szetteket találsz a Babakelengye oldalunkon. A termékek prémium kategóriás textíliából készülnek, 100% pamut anyagból különböző színekben. Kívánjuk, hogy találd meg a kisbabád számára legmegfelelőbb szettet.

Egy újszülött érkezése nagy-nagy izgalmat jelent a közeli hozzátartozók körében, a babaváró pedig nagyszerű alkalom az öröm megosztására. Ha épp hasonló rendezvényre vagy hivatalos, de nem tudod mit vigyél ajándékba, akkor nálunk biztosan megtalálod a nyerő ötletet.

Kellemes válogatást kívánunk!

Tovább

Kiváló minőségű babakelengye termékek.

minden újszülött érkezéséhez prémium kategóriás termékek széles választéka

Egy kedves üdvözlő ajándék a babának mindig jó ötlet.

Legyen az egy puha szundikendő, egy nyuszis alvóka vagy egy fából készült rágóka, egy felhúzós zenélő játék, esetleg egy mókás,  plüss sirály. Mindegyik bababarát, pihe-puha biztonságos játék, ami hosszú időre a baba kedvence lehet.


Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.


Tovább