Termék státusza
Ár
2 150 Ft - 19 571 Ft
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*

Jáva építőjáték

A Jáva építőjáték egy többfunkciós műanyag építőjáték, melyben a különböző elemek egymáshoz illeszthetőek.

A különböző játékszettek egymással kompatibilisek, összeilleszthetőek. Az építőjátékból fiúk, lányok egyaránt építkezhetnek… hisz egyaránt készülhet bababútor, ágy, étkezőasztal, szék, fodrászpult, valamint helikopter, talicska, tűzoltóautó is. A játék során az építkezéshez a már megrajzolt ötletek is segíthetnek, ám egy kis gyakorlás után csak a fantázia szab határt!

Görgess lejjebb további részletekért és merülj el kínálatunkban!

 

Tovább

A Jáva építőjáték magyar fejlesztésű játék gyűjtemény, építőjáték sorozat a konstruáló készség fejlesztésére. Építkezős játék több témakörben. Várépítő, jármű építő, fiúknak és lányoknak is egyaránt remek szórakozást biztosít amellett, hogy számos képességet fejleszt.

A 3 dimenziós építőjátékkal az alkotás öröme mellett, fejlődik a kreativitás,  a kézügyesség és a térlátás. A termékcsalád elemei egymással kompatibilis, összeépíthető különböző formájú elemeket tartalmaznak, ami lehetőséget nyújt az ötletek megvalósításához. Mivel ez a legnagyobb elem számú építőjáték és elsősorban az óvodás korosztálynak szánják a gyártók, így szinte minden óvodában megtalálható. A 3-4 éves ovisok és az 5-7 éves fiúk és lányok óvodai fejlesztőjátéka kiváló minőségű és folyamatosan bővíthető. Ezért olyan népszerű, és ezért szeretik az óvodapedagógusok, hiszen az építőjátékok jó hatással vannak a kis lurkók fizikai, mentális és szociális képességeire. 

Játékliget játékwebáruházunk kiemelt hangsúlyt fektet a feljesztési területekre, mert a játék élménye, az önfeledt szórakozás a legideálisabb eszköz a finommotorika, a térbeli tájékozódás és a környezeti ismeretek mellett minden egyéb képesség fejlesztésére. 

Miért hasznos az építőjáték?

Az építés iránti vágy mindenkiben ott van már egészen kicsi korban. Az alkotás örömét megtapasztalni ősi vágy, és nincs is másik hozzá hasonló tevékenység, ami közel ilyen jó hatással lenne gyermekre és felnőttre egyaránt. Gondoljunk csak a fa építőjátékokra vagy az óriási Lego építményekre. Fejleszti az önbizalmat, a koordinációs képességeket, megtanít együttműködni, erősíti az önmagunkba vetett hitet. A gyermeknek megmutatja a fizika törvényeit, a mágnesesség, a gravitáció vagy a formák és az elemek súlya által kialakult szabályszerűségeket. Amikor az eltérő méretű, színű, formájú építőelemekért nyúl, önkéntelenül összehangolja a szeme és a keze mozgását, továbbá megtanulja, hogy mely elemek illeszthetők össze egymással és melyiket lehet belehelyezni egy másikba. 

Építőjátékok kategóriánkban a Jáva építőjáték mellett megtalálod a népszerű Clics, a Logi-vár, Boomtrix, valamint a mágneses építőjátékok sztárjait is, a Smartmax és a Geomag építőjátékokat. 

Élvezd a böngészést minőségi választékunkban és találd meg a számotokra legérdekesebbet!

Érdemes bekukkantani a kedvelt ajándékötletek és fejlesztőjáték, fejlesztő eszközök válogatásunk kínálatába is!

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább