Jáva 9. Építőjáték

Nincs raktáron

Jáva 9. építőjáték -105 alkatrészből áll
A Jáva építőjáték család legújabb tagja. Az óvodás gyermekek finommotorikáját, szem-kéz koordinácóját fejleszti ez az építőjáték. Az egyes csomagok tagjai egymással kompatibilisek.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
Ha most rendeled, várhatólag megérkezhet hozzád

Szállítási idő az "előrendelhető" termékeknél: 4-21 munkanap,a termék beérkezésére várunk.

2023.03.21
2 130 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 213 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Jáva 9. Építőjáték” elnevezéssel megtalálható építőjáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: műanyag építős játékok, játékok, építős játék, gyermekjáték, műanyag építős játék, konstrukciós játék, építő játékok, építőjátékok műanyagból. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, építőjátékok, konstrukciós játékok, fejlesztő játékok, konstruáló játék, képességfejlesztő játékok, fejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és a „Karácsonyi ajándékötletek > Karácsonyi ajándék ötletek fiúknak” elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva pl. több mint 652 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.