A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jáva 1. – Építőjáték

Ár:
3.190 Ft
Cikkszám: 539
Gyártó: Jáva
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 32
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 26.
Fantasztikus 3 dimenziós építőjáték!
Építs a tervrajz vagy a fantáziád szerint!
Részleteket lásd lent.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Elkészíthetők belőle a mellékleten látható tárgyak: szék, autó, asztal, hinta, fogas, virágállvány, gereblye, szekrény.A gyermekek kreativitását aktivizáló elemekből különböző szerkezetek is építhetők.A Jáva 1. Építőjáték  209 darab 23 féle elemet tartalmaz.A Jáva termékcsalád elemei egymással összeilleszthetőek.

 


 

  
 


 

Gyártó Jáva
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Műanyag építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, finommotorikát, kreativitást, kézügyességet

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2016. 01. 19.
Óvodába rendeltem a játékot. Nagyon régóta ismerem a játékot, és most nagycsoportosoknak rendeltem meg. Kreativitást, ötletességet, kézügyességet kíván a játék. Fejleszti a finom motorikát, a mintakövetés, ezen belül a formakiválasztás képességét. Nemcsak a mintafüzetben található dolgokat építik belőle a gyerekek, hanem saját ötleteiket is megvalósítják. Jó, hogy kiegészíthető más dobozokkal is.

Az ünnepek közeledtével ajánljuk még a szülők és nagyszülők illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra 7 éves gyermekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Fejlesztő játék webáruházunkban „Jáva 1. – Építőjáték” elnevezéssel listázott építőjáték oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: építős játékok, konstruáló játék, gyermekjátékok, építőjátékok, konstruáló játékok, műanyag építős játékok, konstrukciós játék, játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, példának okáért a következők lehetnek: építőjáték műanyagból, műanyag építős játék, gyermekjáték, építős játék, képességfejlesztő játék, konstrukciós játékok, készségfejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában és az „Intézményeknek > Építőjáték” elnevezésű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték között lehet böngészni. Az építőjáték kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 435 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.