5 (1 vélemény)

Jáva 1. Építőjáték

Nincs raktáron

Fantasztikus 3 dimenziós építőjáték!
Építs a tervrajz vagy a fantáziád szerint!
Részleteket lásd lent.


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 280 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 428 Ft
Hasonló termékek ajánlója

Az ünnepek és a vásárlás közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középső csoportos ovisok legkedveltebb játékait bemutató kedvelt ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves ovisoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Jáva 1. Építőjáték” elnevezéssel megtalálható építőjáték oldalára leggyakrabban a következő keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: műanyag építős játékok, játékok, építős játék, gyermekjáték, műanyag építős játék, konstrukciós játék, építő játékok, építőjátékok műanyagból. Hasonló típusú szavak, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következőek lehetnek: készségfejlesztő játék, készségfejlesztő játékok, gyerekjátékok, építőjátékok, konstrukciós játékok, fejlesztő játékok, konstruáló játék, képességfejlesztő játékok, fejlesztő játék. A fenti építőjáték többek között a „Játékkategóriák” elnevezésű kategóriában és a „Márkák > Jáva”

 elnevezésű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló építőjáték adatlapja tekinthető meg. Az építőjáték címkére kattintva pl. több mint 652 különböző gyerekjáték között böngészhetnek a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá egyedi és minőségi ajándékot kereső érdeklődők.