Termék státusza
Kategóriák*
Ajánlott korosztály*
Nem*
Fejlesztési terület*

Boomtrix

A BoomTrix egy különleges golyópálya szett. A lényeg, hogy a golyópályát úgy kell összeállítani, hogy a golyó akadály nélkül végig ugrálhasson rajta.

Tapasztald meg a gravitációt a boomtrix segítségével! Állíts be vadonatúj indítókat, trambulinokat és akadályokat, hogy a fém golyók a célba érjenek. A siker pár milliméteren is múlhat. Fontos a koncentráció, a szemmérték és az ügyesség is. Próbára teszi a logikai gondolkodást és a figyelmet, hiszen a golyónak megakadás nélkül kell a pályán végighaladnia. Egy nem mindennapi játék, ami rengeteg örömteli pillanatot okoz.

Tekintsd meg folyamatosan bővülő kínálatunkat!

Tovább
A BoomTrix szett egy különleges játék, melynek során a gyermekek megcsillogtathatják a tehetségüket, és kivívhatják mások elismerését. A játéknak az a feladata, hogy a logikai gondolkodás révén úgy szereljék össze a pályát a rendelkezésre álló elemekből, hogy a golyó megakadás nélkül végighaladjon rajta. A precíz munka rendkívül fontos, ugyanis ha valamelyik kiegészítő nem a megfelelő helyre kerül, akkor máris a golyó útját állja. A Boomtrix szett összeállításakor a kis lurkóknak minden figyelmüket a munkára kell összpontosítaniuk, hogy végeredmény tökéletes legyen. A BoomTrix fejleszti a finommotorikus készségeket, a tervezési készségeket és a képzelőerőt. Dacolj a gravitációval a Boomtrix golyópálya szettel! Izgalmas időtöltés, telis-tele kihívásokkal. Tervezd meg és építsd fel a saját golyópályádat! Koncentrálj, használd a megérzéseidet és a szemmértékedet! Hajts végre lélegzetellító trükköket és nyűgözz le mindenkit a BoomTrix építőjátékkal!
Fedezd fel Játékliget játék webáruházunk játékkategóriáinak izgalmas kínálatát és merülj el fejlesztőjátékaink óriási választékában! 
A BoomTrix remek konstrukciós építőjáték, amely kreativitásra, problémamegoldásra nevel, akárcsak a Geomag és a SmartMax mágneses építőjáték, a Lego építőjáték, a Jáva vagy a Qman építőjáték. Játék közben a gyermek átéli az alkotás örömét, amíg építkezik a benne lévő feszültség fokozatosan oldódik és az építmény létrejötte valódi örömforrás lesz. Észrevétlenül fejleszti a kézügyességét, szem-kéz koordinációját, megfigyelőképességét, térbeli tájékozódását. Folyamatosan új ismeretekkel gazdagodik színek, minták, formák, rész-egész viszonyok, mágnesesség, gravitáció, az elemek súlya által kialakult szabályszerűségek, környezeti ismeretek terén.
Miért fontos az építőjáték? Milyen fejlesztőhatása van az építőjátékoknak? Hogyan válassz a gyermekednek játékot? Ezekre a kérdésekre is válaszol a Játékliget csapata! A további részletekért kattints >>IDE!
TV-reklámos slágertermékeink között további izgalmas golyópálya játékokat találsz! 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.
Tovább