A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Jáva 10. – Építőjáték

Ár:
1.850 Ft
Cikkszám: 1058
Gyártó: Jáva
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 19
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. november 03.
Jáva 10. építőjáték -165 alkatrészből áll
A Jáva építőjáték család legújabb tagja. Az óvodás gyermekek finommotorikáját, szem-kéz koordinácóját fejleszti ez az építőjáték. Az egyes csomagok tagjai egymással kompatibilisek.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Jáva 10. építőjáték -165 alkatrészből áll
A Jáva építőjáték család legújabb tagja. Az óvodás gyermekek finommotorikáját, szem-kéz koordinácóját fejleszti ez az építőjáték. Az egyes csomagok tagjai egymással kompatibilisek.

 
 


 

Gyártó Jáva
Játékosok száma 1 játékos
Jelleg Műanyag építőjáték
Fejleszti térlátást,megfigyelő képességet, logikát, összefüggések felismerését, figyelmet, koncentrációt, kombinációs készséget, rugalmas gondolkodást, rendszerező képességet, forma és színfelismerést, finommotorikát, kreativitást, kézügyességet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánljuk még a kedves szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső vásárlók szíves figyelmébe a középsős óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra négyéves óvodásoknak” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában egyebek mellett azok a építőjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Jáva 10. – Építőjáték” terméknévvel megtalálható építőjáték adatlapjára leggyakrabban a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: készségfejlesztő játék, konstruáló játékok, gyermekjátékok, játékok, műanyag építős játék, építőjátékok, képességfejlesztő játék, építő játék. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: műanyag építőjátékok, gyermekjáték, konstruáló játék, gyerekjátékok, műanyag építős játékok, képességfejlesztő játékok, játék. A fenti építőjáték egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek” kategóriában illetve a „Játékkategóriák > Építőjátékok > Jáva építőjáték” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkéket választva még több, hasonló építőjáték termékadatlapja tekinthető meg. A gyerekjáték címkére kattintva pl. körülbelül 6639 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Vásárlóink a Jáva 10. – Építőjáték terméken túl leggyakrabban az alábbi termékeket rendelték még meg: Jáva 9. – Építőjáték; Jáva 1. – Építőjáték; Kétvágányos alagút – Favonat kiegészítő; Számkorong; Clics építőjáték 8 in 1 – 157db-os, műanyag dobozos; Iskolába készülök – miniLük készségfejlesztő játékfüzet; Lük Mini kirakó alaplap -Első MiniLük felfedezőkészletem füzettel csomagolva; Tárolódobozos tüsi – Képkirakó 300db szögletes tüskével(0954); Mire iskolás leszek 1. – mini LÜK iskola előkészítő feladatok; Hama 39910 – Hama Ötletfüzet 10. Midi Gyöngyhöz.