Termék státusza
Ár
2 689 Ft - 59 991 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Clics építőjáték

A Belgiumból származó Clics építőjáték számtalan lehetőséget kínál a térbeli építkezésre már 3 éves kortól.

A Clics építő játék alapeleme egy egymással összepattintható színes, műanyag lap, melyhez további kiegészítő elemeket is kínálnak, mint például a kerekek és tengelyek. Az elemeket összepattintva mozgathatod, így akár ruhát, akár házat, autót, robotot készíthetsz. A Clics építő szettek egymással kombinálhatóak. A biztonságos polipropilén műanyagból készült építőelemek tartósságuknál fogva sokáig jó játékot jelentenek. A CLICS misszója, hogy a gyerekek játék közben kreativitást tanuljanak. Fejleszti a finommotorikus készséget és a gyerekek igazából a végtelenségig építhetik. 

Tovább

Játék webáruházunk Játékkategóriái között az építőjátékok az egyik legkedveltebb játékok közé tartoznak. A belga konstrukciós játék szinte már az egész világot meghódította. Ez az új típusú építőjáték az építés fogalmát más szintre emelte. Szinte viharként robbant be az USA-ba, majd Európába.

De vajon mitől olyan népszerű a CLICS építőjáték?

  • kiváló minőségű
  • könnyen kezelhető
  • ha leejtik, nem törik össze
  • kedvező az ára
  • lépésről-lépésre leírt összeállítási útmutatót tartalmaz
  • minden korosztály számára érdekes már 3 éves kortól
  • szép színes
  • a gyerekek tovább játszanak vele, mint egy egyszerű építőjátékkal
  • szinte minden építhető belőle

Főként a fiatalabb gyermekek igényeit szem előtt tartva, a Clics építőjáték már 3 éves kortól alkalmas a készségfejlesztésre. Rugalmas, könnyen kezelhető és minden korosztály számára magával ragadja az érdeklődést. A 3-4 éves ovisok, az 5-6-7 évesek, de még a kisiskolások is szívesen játszanak vele akár órákig is. Fejleszti a kézügyességet, a gyorsaságot és a találékonyságot. Végtelenül könnyű összerakni, ezért a kicsi kezek számára is könnyen építhető, szórakoztató. Sokáig velük marad amíg nőnek, és újra meg újra előveszik. Bármikor kibővíthető. Különböző méretű kiszerelésekben kapható, így kis lurkónk soha nem fogyhat ki belőle. 

Az alap CLICS építőelem a kocka, kapcsolódási pontokkal mind a négy oldalán. Ez teszi lehetővé, hogy bármely irányba építsünk egy újabb Clics darabot. Ezért tudunk fantasztikus modelleket építeni belőle a legegyszerűbbektől a legbonyolultabbakig. A játékokban található világos és pontos építési tervek ötleteket adhatnak a gyerekeknek, hogyan építsenek maguknak különböző modelleket. Ez ösztönözheti őket új, más modellek megépítésére is.

A Clics figurák szétbonthatóak és tetszőleges módon variálhatóak, csak a képzelet szab határt, ahogy nő a gyermek, úgy variálja a figurákat. 

A különböző csomagokban különböző számú kerekek és alkatrészek vannak, így a legkülönbözőbb modellek megépítése is lehetséges.

Rugalmas polipropilén anyag könnyen tisztítható és szinte elnyűhetetlen.

A kreatív kis építészek a játék során fejlesztik a térlátásukat, megfigyelnek, koncentrálnak, felismerik az összefüggéseket, rendszereznek, logikáznak. Erősíti a forma és színfelismerést, a kézügyességüket és önálló feladatmegoldásra ösztönzi őket. Miközben a gyermek épít, átéli az alkotás örömét, megbírkózik a kihívással és megéli a sikerélményt.

Játékliget játék webshopunkban számtalan fejlesztő játék között válogathatsz! 

Fedezd fel izgalmas kínálatunkat!

Webáruházunk főoldalán nem, korosztály és kategória szerinti szűréssel is keresgélhetsz!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább