Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület
Termék státusza

Logi-vár építőjáték

A Logi-vár fa építőjáték egy várépítő játék. A minőségi fából készült építőjáték az óvodás és iskolás gyermekek számára készült magyar fejlesztésű építőjáték. Az építkezés során az elemeken található csapolások segítségével különböző térbeli elemeket alkothatunk, várakat építhetünk. A Logi-vár fajátékkal játékosan fejleszthetjük a gyermekek készségeit, finommotorikáját, térbeli tájékozódását, kreativitását.
Tovább
A Logi-vár építőjáték termékkategóriában a Logi-vár termékeket gyűjtöttük egybe az 5 - 7 éves és a gyermekek számára ajándékot vagy játékot vásárlók számára. A Logi-vár építőjáték kategóriában a legolcsóbb termék ára 7990 Ft, míg a legdrágább játék 31960 forint. A játék webáruházban kínált összesen 2 listázott , játékcsomag, fa építőjáték, ill. építőjáték között megtalálható pl. a „Logi-vár” vagy például az „Akciós Logi-vár építőjáték csomag” is. Az ebben a kategóriában kínált termékekre leggyakrabban az alábbi kifejezésekkel lehet rátalálni:logi-vár, akciós, csomag.

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:Tovább