A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék

Katt rá a felnagyításhoz
További képek
Ár:
9.490 Ft
A világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díj nyertese. 2 játékos játszhatja, szükség lesz hozzá taktikára, stratégiára, megfigyelésre. Játékidő kb. 15 perc, de nem lehet abbahagyni. Ášjból és újból próbálkozunk.Igazi okos játék. Részleteket lásd lenn..
Ez a játék csomagban is kapható. 
Ajánlott: 8 éves kortól 
Cikkszám: 217
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2019. október 18.

Játék bemutatása

Amőba jellegű játék, de annál lényegesen több. 2 játékos játszhatja, 4x4 darab oszloppal. Az oszlopok kicsik vagy nagyok, sötétek vagy világosak, kerekek vagy szögletesek, tömörek vagy üregesek.  A játék célja: vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan egy négyes sort felépíteni úgy, hogy az adott sorban levő oszlopok valamely tulajdonság alapján egyformák legyenek. Azzal nehezítve, hogy azt nem döntheted el milyen figurát raksz, azt az ellenfél adja a kezedbe. Te azt vizsgáld meg, hova rakod.Te amint raktál, arról dönthetsz, hogy az ellenfél milyen bábut rakjon majd le. A győztes az, akinek  előbb sikerül a 4 egyformát feltenni.


  
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2 fő
Mely kategória? Társasjáték
Mely korosztály? Tinédzserek és felnőttek
Nem Mindegyik
Játékosok száma 2 játékos
Jelleg Amőba jellegű stratégiai társasjáték
Fejleszti taktikai készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget, koncentrációt,megfigyelést, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Böngésszen még a játék webáruházunkban kapható számos további társasjáték és gyerekjáték között! Az ötletes és praktikus ajándékot vagy játékot kereső vásárlók szíves figyelmébe ajánlanánk a tinédzserek és felnőttek legnépszerűbb ajándékait bemutató ajándék ötleteinket, melyek a „Ajándékötletek felnőtteknek és kamaszoknak” oldalon találhatóak. Ebben a kategóriában egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok láthatóak, melyek a gyermekek számára ajándékot, játékot kereső látogatóink körében az elmúlt hónapokban a legkelendőbbnek bizonyultak.

Játék webáruházunkban „Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék” névvel megtalálható társasjáték oldalára általában a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: iskolás társasok, táblajátékok, társas, társas játék, táblás játék, társas játékok, amőba játékok, képességfejlesztő játékok, társasjáték iskolásoknak, társasjátékok iskolásoknak. Hasonló témájú kulcsszavak, melyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: amőba jellegű játékok, készségfejlesztő játék, táblás játékok, társasjátékok, játék, játékok, amőbás játékok, amőba játék, amőbás játék. A fenti társasjáték többek között a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” elnevezésű termékkategóriában,továbbá az „Intézményeknek > Érzékelés fejlesztése” nevű kategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. Az iskolás társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 124 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.

SAPI hírlevél modul
Vásárlóink írták:
Szállítás & fizetés

Ekkorra érkezhet hozzád: Minden terméknél pontosan feltüntetve

általában 1 munkanap, de a megnövekedett forgalom miatt késések előfordulhatnak - Házhoz szállítva; GLSPontra,postán maradón; személyes átvétellel 

Fizetés történhet:
átutalással, utánvéttel, bankkártyás fizetéssel
Szállítási költségek:
1190 Ft (+300 Ft utánvét esetén)
20.000 Ft felett INGYENES szállítás

(Kivétel: bútor, tornatermi berendezés, nagyméretű fejlesztő,játszótéri eszközök
Ezek esetében a várható költségről emailben, előre tájékoztatunk)
Részletek itt >>