A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék

Ár:
9.490 Ft
Cikkszám: 217
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.
A világon a legtöbb, játékoknak kiosztott díj nyertese. 2 játékos játszhatja, szükség lesz hozzá taktikára, stratégiára, megfigyelésre. Játékidő kb. 15 perc, de nem lehet abbahagyni. Ášjból és újból próbálkozunk.Igazi okos játék. Részleteket lásd lenn..
Ez a játék csomagban is kapható. 
Ajánlott: 8 éves kortól 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Amőba jellegű játék, de annál lényegesen több. 2 játékos játszhatja, 4x4 darab oszloppal. Az oszlopok kicsik vagy nagyok, sötétek vagy világosak, kerekek vagy szögletesek, tömörek vagy üregesek.  A játék célja: vízszintesen, függőlegesen, vagy átlósan egy négyes sort felépíteni úgy, hogy az adott sorban levő oszlopok valamely tulajdonság alapján egyformák legyenek. Azzal nehezítve, hogy azt nem döntheted el milyen figurát raksz, azt az ellenfél adja a kezedbe. Te azt vizsgáld meg, hova rakod.Te amint raktál, arról dönthetsz, hogy az ellenfél milyen bábut rakjon majd le. A győztes az, akinek  előbb sikerül a 4 egyformát feltenni.


  
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2 fő
Játékosok száma 2 játékos
Jelleg Amőba jellegű stratégiai társasjáték
Fejleszti taktikai készséget, rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget, koncentrációt,megfigyelést, önellenőrzést

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony közeledtével ajánlanánk a kedves szülőknek vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak a felnőttek és tinédzserek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek kamaszoknak és felnőtteknek” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Kreatív játék webshopunkban „Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék” névvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően a következő keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: társasjáték iskolásoknak, társas, táblajátékok, társasjátékok iskolásoknak, táblás játékok, képességfejlesztő játék, iskolás társasok, iskolás társas, játékok, iskolás társasjátékok. Hasonló témájú keresőkifejezések, melyek még segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: társas játék, táblás játék, készségfejlesztő játékok, amőbás játékok, készségfejlesztő játék, társasok, amőbás játék, amőba jellegű játékok. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves lányoknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Márkák > Gigamic” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A táblajáték kulcsszóra kattintva például körülbelül 70 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.