A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Asmodee Dixit Odyssey – Társasjáték

Ár:
9.440 Ft
Cikkszám: 456
Gyártó: Asmodee
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 18.
A Dixit Odüsszeia az utóbbi évek legtöbb díjat begyűjtő játékának, a Dixitnek a legújabb változata.
Fejtsd meg a képek rejtélyeit és engedd hadd, szárnyaljon a képzeleted!
A Dixit Odüsszeia új szabályvariánsokat és új, felfedezésre váró, varázslatos világokat kínál akár 12 játékos számára is!

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása


A Dixit Odyssey önállóan is játszható, de a korábbi kiadásokkal (Dixit, Dixit 2, Dixit 3 és az új Dixit 4) is kombinálható, valamint akár 12 játékossal is játszható!
A játékhoz - a gyönyörűen megfestett, egyedi kártyák és a hozzájuk hasonlóan szürreális játéktábla mellett - csupán némi képzelőerőre és empátiára van szükség. A játék fejlesztője, Jean-Louis Roubira egy francia gyermekpszichológus, úgy alkotta meg játékát, hogy nem csak az agymunkán van a fő hangsúly, hanem az érzelmeken is.
A játékban  teljesen különböző kártyát találunk, melyek mindegyike részletgazdag, és egy elvarázsolt világ egy szeletét mutatja meg nekünk. Minden kártyán annyi elrejtett apróság van, hogy valószínűleg még a sokadik játék során is találunk újdonságot rajtuk. És épp ez az egyik lényeg. A játék során ugyanis minden körben kijelölünk egy mesélőt, aki a nála lévő hat kártya egyikét kiválasztja, és mond vagy tesz valamit, ami valamilyen formában kapcsolódik ehhez a képhez. A mesélő teljes szabadságot élvez, hiszen mondhat akár csak egy szót, egy mondatot, egy mesét, dúdolhat, énekelhet, mutogathat, semmi sem szab gátat a kreativitásnak. Talán csak az, hogy ne legyen se túl egyértelmű, se túl távoli a kapcsolat.
Ezután minden más játékos is választ egyet a kezében tartott kártyák közül, amiről úgy gondolja, hogy valamilyen módon kapcsolódik a mesélő meghatározásához. Mindenki a választott kártyáját beteszi középre, anélkül hogy megmutatná a többieknek. A kártyákat meg kell keverni, és utána felfordítani őket. Ezután a mesélőn kívül mindenki szavaz, hogy melyik volt az eredeti kártya, melyik indult a mesélőtől.
A mesélő nem kap pontot, ha senki nem találja el, vagy ha mindenki eltalálja, melyik kártya volt az övé, és ez teszi igazán nehézzé és érdekessé a játékot. Nem könnyű csak a társaság egy részét rávezetni az igazságra… de mindez nagy vidámság és sok-sok nevetés forrása lehet! Szinte bárkinek ajánlható tehát ez a játék, kortól és nemtől függetlenül, aki egy kis szórakozásra és vidámságra vágyik.

Nézd meg a magyar nyelvű videót!


 

 


 

 


 
 
 


 

 


 

Gyártó Asmodee
Játékosok száma 3-12 fő
Játékosok száma 3-12 játékos
Jelleg beszédkészséget fejlesztő party játék
Fejleszti beszédkészséget, szókincset, szövegalkotást, koncentrációt, figyelmet,verbális kommunikációt, összefüggések felismerését, kreativitást, empátiát, absztrakt gondolkodást

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatók szíves figyelmébe az alsó tagozatosok legnépszerűbb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek tizenegy éves gyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, a karácsonyi ünnepek tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív és fejlesztő játék webshopunkban „Asmodee Dixit Odyssey – Társasjáték” terméknévvel megtalálható társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a kulcsszavakkal találnak rá vevőink: társasjátékok, gyermekjáték, játék, beszédfejlesztő játék, társas játékok, családi játék, készségfejlesztő játék, társas, társas játék. Hasonló témájú kifejezések, amelyek szintén segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, pl. a következőek lehetnek: beszédfejlesztő játékok, családi játékok, beszédkészséget fejlesztő játék, családi társasjáték, családi társasjátékok, társasok, beszédfejlesztő játékok, gyermekjátékok, készségfejlesztő játékok. A fenti termék egyebek mellett az „Intézményeknek > Beszédfejlesztés” termékkategóriában illetve az „Életkor szerint” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkékre kattintva jónéhány további, hasonló társasjáték adatlapja között lehet böngészni. A családi játék címkére kattintva például több mint 187 különféle gyerekjáték között választhatnak a hasznos és érdekes játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

Az Asmodee Dixit Odyssey – Társasjáték termék mellett leggyakrabban a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: » Asmodee Dixit társasjáték – Készségfejlesztő party játék » Asmodee Dobble kártyajáték – Készségfejlesztő játék » Sztorikocka Kalandokkal – Story Cubes kommunikációs társasjáték » Kettős Ügynök – társasjáték » Scrabble Original – Mattel szóalkotó társasjáték » Lélekpillangó – Önismereti társasjáték felnőtteknek » Set – Kombinációs kártyajáték » Tojó-toló (Chicken Shuffle) – Smartgames tologatós logikai játék » Asmodee Dixit 7 Látomás kártya – Látomások » Concept – Asszociációs társasjáték az Asmodee-től.