Lego - Star Wars

Star Wars rajongók figyelmébe ajánljuk Lego építőszettjeinket minden korosztály számára. A 4+ kezdőkészletektől a több ezer darabos gyűjtői kiadásoktól rengeteg építőjáték közül váloghatunk. Tökéletes ajándék kicsiknek és nagyoknak. A Lego Star Wars készletekkel megépítheted a saját birodalmad! Élvezettel játszhatod el a film ikonikus jeleneteit, a Star Wars hősöket, gonosztevőket, járműveket, csillaghajókat.

Lázadók, Rohamosztag, gonosz uralkodók, Jedik, a Galaxis sorsa a Te kezedben van!

Görgess lejjebb fedezd fel izgalmas játékkínálatunkat!
 

 

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A Star Wars - Csillagok háborúja első filmjét 1977-ben mutatták be, amely gyorsan klasszikussá vált. Az első filmet sikeres folytatás követte A Birodalom visszavág, illetve a Jedi Visszatér filmek a 80-as években. Ez a három film alkotja a eredeti Csillagok háborúja trilógiát. Az eredeti trilógiát 1999 és 2005 között egy előzmény trilógia követte. 2015-ben egy újabb trilógia vette kezdetét Az ébredő Erő című epizóddal. 

Napjainkra a filmeken kívül számos játék, köztük a LEGO is birtokolják a Star Wars nevet, ezzel is hozzájárulva a filmek világának fejlődéséhez. A LEGO csoport 1999 óta alkot Star Wars LEGO-kat, népszerűsége azóta is töretlen. 

A Star Wars építőjátékokat két csoportra oszthatjuk. Az egyik a gyűjtői kiadások, amelyek inkább a felnőtteknek készültek, több ezer darabból állnak. A másik, sokkal ismertebb csoport a hagyományos Star Wars Legokat tartalmazzák, mint a részletes hajók, szereplők. 

Kínálatunkban számos, a filmekből megismert űrsiklót, szállítóhajót vagy vadászgépet tartalmazó játékkészlet lelhető fel. Megépítheted a Csillagok háborúja trilógia Empire űrsiklóját vagy akár a Birodalmi Tie Vadász építőjátékkal az ikonikus csillaghajójának eredeti, karcsú kialakításával rendelkező jármű rakható össze. 

Nem csupán járműveket, de az ikonokus filmes jeleneteket is eljátszhatják a gyerekek például az AT-AT vs. Tauntaun Microfighters építőjátékkal a Star Wars: A Birodalom Visszavág című film hoth-i csatáját. Imádni fogják a Mandalóri és a buckalakó összefogását a sivatagi küldetéseken a Tatooine-i Kaland építőjáték szettben. 

Mint minden építőjáték a LEGO is kreatívan fejleszti a gyerekek fantáziáját és finommotorikus készségeit. A kis elemekkel történő építkezés hosszú időre leköti a kicsiket, miközben kis kezeiket és ujjaikat mozgatják. 

Ha szereted a filmes játékokat nézz körül a Super Heroes és Disney és a Harry Potter LEGOK között és keresd további mesehős játékainkat is!

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább