Termék státusza
Ár
810 Ft - 6 990 Ft
Kategóriák
Ajánlott korosztály
Nem
Fejlesztési terület

Felnőtteknek

Könyvek felnőtteknek, szakmai és szépirodalmi kiadványok, munkatankönyvek, feladatgyűjtemények kaptak helyet ebben a kategóriában. Válogass kedvedre a Logopédia vagy a Pedellus kiadó szakmai könyvei közül! 

Tovább
Könyvek felnőtteknek kategóriánkban olyan kiadványok közül választhatsz, ami biztosan nem fog a könyvespolcon olvasatlanul kikötni! Tanulásmódszertan, tanulási zavarok, diszlexiás fejlesztők, kottagyűjtemények, feladatgyűjtemények várnak rád Játékliget játék webáruházunk felnőtteknek szóló könyvek kategóriájában.
Készségfejlesztő, foglalkoztató füzeteink innovatív tanulójátékot nyújtanak óvodások és kisiskolások számára, remek kiegészítőként használhatók a szakmai kiadványokban található tudásanyagok gyakorlati elsajátításához. 
A gyermekek folyamatosan bővítik tudásanyagukat, gazdagítják ismereteiket. Tanulásukat segítik ismeretterjesző könyveink, történelem, földrajz, természetismeret, találmányok és felfedezések terén. 
Az olvasás javítja a koncentrációs készséget, a hangos olvasás pedig elősegíti a korai nyelvi fejlődést. A mesét halló kisgyermek belső képi világot alkot, fejlődik az odafigyelése, gazdagodik a gondolatvilága és a szókincse. Az a gyermek, akinek sokat mesélnek, olvasnak kicsi korban, jó eséllyel válik az olvasást szerető felnőtté. Játékkategóriáink között felfedezésre vár a minivilág a legkisebbeknek vidám lapozóival, 3D-s mesekönyveivel, felelgetős és szókártyás könyveivel.
Merülj el játék webshopunk minőségi kínálatában és találd meg a számotokra legizgalmasabbakat! 
Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:    • Az alábbi népszerű játékok karácsonyi ajándékba játékkategóriák segítségével webáruházunk legkedveltebb, legtöbb vásárlónk által választott TOP játékait, ajándékait, legnépszerűbb játékait válogattuk össze, korcsoportok szerint válogatva.Tovább