A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quoridor Classic – Táblajáték

Youtube videók

Ár:
9.490 Ft
Cikkszám: 224
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. április 21.

Útvesztő a fatáblán. Izgalmas és eredeti ötlet, esztétikus kivitelben. 2 vagy 4 játékos barangolhat bábuival a táblán, bizonyos szabályokat betartva. A cél: átjutni az ellenfél kezdővonalára, kikerülve az időközben táblára helyezett akadályokat. Aki először ér célba, az a játék nyertese. Játékidő kb. 15 perc. Ajánlott:6 éves kortól.
 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játékosok bábuikkal egymással szemben helyezkednek el. Minden játékos kap falakat is. A lépés során eldöntheti a játékos, hogy bábujával eggyel előbbre lép vagy inkább falat emel. A fal, ha már valaki letette, ott is marad a játék végéig. Vigyázz, ha odaérsz a falhoz, neked is fal lesz, nem ugorhatod át. Célszerű arra ia figyelni, hogy a falapok korlátozott számban állnak rendelkezésedre. Teljesen nem zárhatod el az ellenfél útját, csak legfeljebb az épített labirintussal visszább zavarhatod. A játékot az nyeri meg, akinek először sikerült átjutni a szemben lévő oldalra.


 
 
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg útvesztőt építő stratégiai társasjáték
Fejleszti stratégiai gondolkodást,rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,önellenőrzést

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 14.
Nagyon jó, izgalmas logikai játék. Jobban szeretik a diákok, mint a matekórai feladatmegoldást:)

Kreatív játék webshopunkban „Quoridor Classic – Táblajáték” névvel megtalálható társasjáték oldalára jellemzően a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: társasok, játékok felnőtteknek, iskolás társas, iskolás társasjátékok, képességfejlesztő játékok, táblajátékok, felnőtt játékok, társas játékok, társasjátékok iskolásoknak. Hasonló témájú kifejezések, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő felnőtt játékok megtalálásában, pl. a következőek lehetnek: gyerekjátékok, társasjátékok, készségfejlesztő játékok, iskolás társasok, képességfejlesztő játék, társas játék, gyermekjáték, játék. A fenti társasjáték egyebek mellett az „Intézményeknek > Társasjáték” elnevezésű termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fajátékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva még több, hasonló társasjáték adatlapja között lehet válogatni. A táblajáték címkére kattintva például körülbelül 81 különféle felnőtt játék között böngészhetnek a felnőtt korosztály számára is élvezetes játékot kereső látogatók.

Vásárlóink a Quoridor Classic – Táblajáték termékkel egyszerre legtöbbször az alábbi termékeket rendelték még meg: → Quarto Classic – Amőba jellegű logikai játék → Elvarázsolt labirintus – Készségfejlesztő társasjáték → Sztorikocka cselekvésekkel – Story Cubes kommunikációs társasjáték → Grabolo – Gyorsasági társasjáték → Mesekocka – 15 db-os – Állatos → IQ Blox – Logikai játék → Set – Kombinációs kártyajáték → Qwirkle – Készségfejlesztő társasjáték → Rubik Race – Kétszemélyes logikai játék → Panic Lab – Gyorsasági kártyajáték.