A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Quoridor Classic – Táblajáték

Ár:
9.490 Ft
Cikkszám: 224
Gyártó: Gigamic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 95
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. október 01.

Útvesztő a fatáblán. Izgalmas és eredeti ötlet, esztétikus kivitelben. 2 vagy 4 játékos barangolhat bábuival a táblán, bizonyos szabályokat betartva. A cél: átjutni az ellenfél kezdővonalára, kikerülve az időközben táblára helyezett akadályokat. Aki először ér célba, az a játék nyertese. Játékidő kb. 15 perc. Ajánlott:6 éves kortól.
Ez a játék csomagban is kapható. 

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játékosok bábuikkal egymással szemben helyezkednek el. Minden játékos kap falakat is. A lépés során eldöntheti a játékos, hogy bábujával eggyel előbbre lép vagy inkább falat emel. A fal, ha már valaki letette, ott is marad a játék végéig. Vigyázz, ha odaérsz a falhoz, neked is fal lesz, nem ugorhatod át. Célszerű arra ia figyelni, hogy a falapok korlátozott számban állnak rendelkezésedre. Teljesen nem zárhatod el az ellenfél útját, csak legfeljebb az épített labirintussal visszább zavarhatod. A játékot az nyeri meg, akinek először sikerült átjutni a szemben lévő oldalra.


 
 
 


 

Gyártó Gigamic
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg útvesztőt építő stratégiai társasjáték
Fejleszti stratégiai gondolkodást,rendszerező képességet, rugalmas gondolkodást, alkalmazkodóképességet, probléma megoldást, kombinációs készséget,koncentrációt,megfigyelést, intuitív döntési képességet,önellenőrzést

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 14.
Nagyon jó, izgalmas logikai játék. Jobban szeretik a diákok, mint a matekórai feladatmegoldást:)

Kreatív és fejlesztő játék webáruházunkban „Quoridor Classic – Táblajáték” névvel megtalálható társasjáték termékadatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá vásárlóink: társas, táblás játékok, játék felnőtteknek, készségfejlesztő játékok, játékok, képességfejlesztő játékok, játék, társasjáték iskolásoknak, gyermekjáték. Hasonló témájú szavak, melyek szintén segíthetnek a legjobb felnőtt játékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: iskolás társasok, társas játék, társas játékok, játékok felnőtteknek, iskolás társasjátékok, gyerekjátékok, táblajátékok, felnőtt játékok, iskolás társas. A fenti termék többek között az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” termékkategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Logikát fejlesztő játékok” nevű kategóriában érhető el. Az alább felsorolt termékcímkéket választva számos további, hasonló társasjáték termékadatlapja között lehet válogatni. A táblajáték kulcsszóra kattintva pl. több mint 70 különböző felnőtt játék között választhatnak a felnőttek számára is élvezetes játékot kereső érdeklődők.