Lego - Technic

A sebesség, a versenyautók, kamion, mentőegységek minden ami járművel kapcsolatos érdekli a gyermeked? 
Akkor a Lego Technic lesz minden idők nagy kedvence a számára. A különböző készletek segítségével, valósághű funkciós járműveket építhetnek meg. A LEGO Technic már több mint 40 éve állítja kihívás elé a LEGO építőket. 
Pontosan úgy néznek ki és működnek, mint az igaziak az alváztól a négy kerék meghajtástól az automatikus ajtóig.

Görgess lejjebb és nézz körül webáruházunkban!

Tovább

A LEGO Technic készleteket a LEGO 1977-ben vezette be akkor még Technical Sets néven, a Technic nevet a termékvonal 1984 óta viseli. A LEGO Technic szettek a hagyományos összeillesztéstől eltérően sokkal komplexebbek és technikailag sokszínűbbek. 

A Technic szettek 8 éves korosztálytól ajánlottak, főként fiúknak. Különleges elemeket is tartalmaznak, mint például fogaskerekek, kardántengelyek. Elektromotorok is fellelhetők néhány készletben, ezekent főként elem hajtja. 

A Technic elemekkel olyan valós, működő rendszereket építhet, mint a sebességváltók, a működő dugattyús motorok, a kormányberendezések és a működő karos daruk. 

A LEGO néhány Technic elemet már a LEGO City járművekbe is átültetett. Természetesen rengeteg féle jármű megépíthető ezekkel az építőjáték készletekkel, mint például a Mentőhelikopter vagy Monster Jam Grave Digger terepjáró és homokfutó.

A LEGO építőjátékok amellett, hogy fejlesztik a gyerekek kreativitását és fantáziáját, remekül hat a finommotorikus készségekre is. Ahhoz, hogy átlássák, hogy az egyes építőelemek hogyan kapcsolódnak egymáshoz természetesen szükség van logikus gondolkodásra is. 

Keresd további LEGO építőjátékainkat és fiúknak szóló játékainkat is!

 

 

 

 

Tovább