Lego - Technic

A sebesség, a versenyautók, kamion, mentőegységek minden ami járművel kapcsolatos érdekli a gyermeked? 
Akkor a Lego Technic lesz minden idők nagy kedvence a számára. A különböző készletek segítségével, valósághű funkciós járműveket építhetnek meg. A LEGO Technic már több mint 40 éve állítja kihívás elé a LEGO építőket. 
Pontosan úgy néznek ki és működnek, mint az igaziak az alváztól a négy kerék meghajtástól az automatikus ajtóig.

Görgess lejjebb és nézz körül webáruházunkban!

Tovább
Keresés típusa
Miben keressen
Ft
Ft

A LEGO Technic készleteket a LEGO 1977-ben vezette be akkor még Technical Sets néven, a Technic nevet a termékvonal 1984 óta viseli. A LEGO Technic szettek a hagyományos összeillesztéstől eltérően sokkal komplexebbek és technikailag sokszínűbbek. 

A Technic szettek 8 éves korosztálytól ajánlottak, főként fiúknak. Különleges elemeket is tartalmaznak, mint például fogaskerekek, kardántengelyek. Elektromotorok is fellelhetők néhány készletben, ezekent főként elem hajtja. 

A Technic elemekkel olyan valós, működő rendszereket építhet, mint a sebességváltók, a működő dugattyús motorok, a kormányberendezések és a működő karos daruk. 

A LEGO néhány Technic elemet már a LEGO City járművekbe is átültetett. Természetesen rengeteg féle jármű megépíthető ezekkel az építőjáték készletekkel, mint például a Mentőhelikopter vagy Monster Jam Grave Digger terepjáró és homokfutó.

A LEGO építőjátékok amellett, hogy fejlesztik a gyerekek kreativitását és fantáziáját, remekül hat a finommotorikus készségekre is. Ahhoz, hogy átlássák, hogy az egyes építőelemek hogyan kapcsolódnak egymáshoz természetesen szükség van logikus gondolkodásra is. 

Keresd további LEGO építőjátékainkat és fiúknak szóló játékainkat is!

 

 

 

 

Karácsonyi ajándékötletek

Évről-évre visszatérő kérdés, hogy mi az, amit karácsonyra ajándékozzunk a különböző korú gyerekeknek; mi is az, ami koruknak megfelelő karácsonyi ajándék, aminek örülnének, és amivel sokáig is játszanának. Játék webshopunk ebben többféle válogatás segítségével szeretne tippeket, ötleteket adni:

Tovább