A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Azul - Stratégiai társasjáték - 2018-as év játéka

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 7716
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 130
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. augusztus 06.

Azul - Stratégiai társasjáték
I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el. De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekre tudsz tartalékolni készletet, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefal sorait és oszlopait.
Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az islehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetnek..
A 2018 év legnépszerűbb játéka nem csak a játék izgalmával ajándékoz meg, hanem a csodálatosan szép színek, minták játék közben elvarázsolnak. Kreatív és önmegvalósító játék, amely a vizuális készséget, a szépérzéket használja. Egy játék, amelyben a díszítés a te feladatod!
Gyártó Gém
Jelleg stratégiai társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Karácsony előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak az alsó tagozatosok kedvenc játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra 11 éves gyermekeknek” című oldalon találhatóak. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket tavaly, karácsony tájékán a legtöbbször vásároltak ajándékként.

Kreatív játék webáruházunkban „Azul - Stratégiai társasjáték - 2018-as év játéka” terméknévvel listázott társasjáték adatlapjára jellemzően ezekkel a keresőkifejezésekkel találnak rá látogatóink: gyerekjátékok, taktikai játék, készségfejlesztő játék, gyermekjáték, társas, játék, képességfejlesztő játék, társasjátékok családoknak, gyermekjátékok. Hasonló típusú kifejezések, amelyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: társasjátékok, társas játékok, családi játék, játékok, képességfejlesztő játékok, családi játékok, családi társasjátékok, társas játék. A fenti termék többek között az „Életkor szerint > Játékok 8-9-10-11-12 éveseknek > Játék 8-9-10-11-12 éves fiúknak” kategóriában,továbbá a „Játékkategóriák > Társasjáték > Stratégiai társasjátékok” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték adatlapja tekinthető meg. A társasjáték címkére kattintva pl. körülbelül 701 különféle gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső látogatók.