A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Azul - Stratégiai társasjáték - 2018-as év játéka

Ár:
12.990 Ft
Cikkszám: 7716
Gyártó: Gém
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 130
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. december 08.

Azul - Stratégiai társasjáték
I. Mánuelt, Portugália királyát rabul ejtették az Alhambrában látott gyönyörű, színes csempék. Felszólította országának mestereit, hogy királyi palotáját, mely Evorában áll, ilyen szép díszítéssel lássák el. De ki lesz vajon az, aki legügyesebben választ a mozaikgyárak készletéből, gyakran vetélytársai orra elől halászva el az azok által kinézett darabokat? Ki tudja a vetélkedésben a legszebb, legértékesebb falat összeállítani, amellyel elnyeri a király bizalmát és ezzel a megbízást, hogy a királyi palotát ő díszítse?

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Az Azul-ban nincs más dolgotok, mint okosan és időben kiválasztani azokat a csempéket a gyárak kínálatából, amelyekből a legértékesebb helyekre tudsz tartalékolni készletet, majd azokból feltölteni a készülő díszes csempefal sorait és oszlopait.
Ehhez nem csak a saját készülő munkátokat, de a többiekét is figyelned kell! Egy rossz választásnak akár az islehet a vége, hogy egy akkora csempekészlet jut neked, amelyet nem tudsz beépíteni, így a nyakadon maradó darabok miatt komoly veszteségek érhetnek..
A 2018 év legnépszerűbb játéka nem csak a játék izgalmával ajándékoz meg, hanem a csodálatosan szép színek, minták játék közben elvarázsolnak. Kreatív és önmegvalósító játék, amely a vizuális készséget, a szépérzéket használja. Egy játék, amelyben a díszítés a te feladatod!
Gyártó Gém
Jelleg stratégiai társasjáték

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánlanánk figyelmébe a kedves nagyszülőknek és szülőknek illetve az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső látogatóknak az alsósok legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándékötletek nyolcéves gyerekeknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a társasjátékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Fejlesztő játék webshopunkban „Azul – Stratégiai társasjáték – 2018-as év játéka” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leginkább a következő kulcsszavakkal lelnek rá vásárlóink: képességfejlesztő játékok, családi játékok, készségfejlesztő játékok, készségfejlesztő játék, családi játék, családi játékok, társasjátékok családoknak, gyerekjátékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek szintén segíthetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következőek lehetnek: képességfejlesztő játék, taktikai játék, társas játék, társasjáték családoknak, társas játékok, társasjátékok, gyermekjáték, társas. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák > Társasjáték gyerekeknek felnőtteknek > Fejlesztő társasjátékok” termékkategóriában illetve a „Karácsonyi ajándékötletek” nevű termékkategóriában érhető el. A következő termékcímkéket választva számtalan további, hasonló társasjáték között lehet böngészni. A stratégiai játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 59 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők vagy nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Vásárlóink az Azul – Stratégiai társasjáték – 2018-as év játéka terméken túl legtöbbször a következő termékeket választották még: Könyvjelző –  Virágos, zsinóros (Ajándék); Rubik kocka – 3x3x3 – Hexa díszdobozos; Cubissimo – Fejtörő játék – djeco; Lük Mini kirakó alaplap; Tojásfutam – Equiliboom – Egyensúlyozó játék – djeco; Akupresszúrás szőnyeg – Mozgásfejlesztő; Thinkfun Math Dice Chase – Matematikai játék; Wizard – Könnyed kártyajáték 3-6 fő részére; Elvarázsolt labirintus – Készségfejlesztő társasjáték; Billenőrács kicsi.