A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Party Alias – Asszociációs társasjáték

Ár:
5.990 Ft
Cikkszám: 2510
Gyártó: Tactic
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 60
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. július 16.
Díjnyertes társasjáték parádés kihívásokkal! A Party Alias - fergeteges szóforgatag egy őrült csavarral! 
Az alapszabály ugyanaz, mint az Original Alias esetében - segíts társadnak kitalálni a kártyádon lévő szót csak szavak segítségével! A Party változatban azonban a körülírás mellett még egy feladatot kapsz! Szokatlan instrukciók mellett beszélhetsz, például mint egy sportkommentátor, vagy egy robot! El tudod képzelni, hogy egy szót úgy magyarázz el, mint egy kiképzőtiszt, egy gonosz manó vagy mintha valamilyen állat lennél?
A játék óriási sikerének köszönhetően már 3 változatban is kapható: original, junior, party

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

Alias Party a Tactic Games játéka. Megtalálod a megfelelő szót? Jól tudod csűrni- csavarni a szavakat? 
Az alapszabály megegyezik az eredeti Alias játékévaal, de itt a szavakat szokatlan és bolondos instrukciók alapján kell körülírni, így a szórakozás garantált!
- El tudod képzelni, hogy úgy magyarázz el egy szót, mintha kiképzőtiszt, gonosz manó, illetve valamilyen állat lennél? 
- Körül tudsz írni egy szót úgy, hogy közben nagyon letörtnek látszol vagy éppen kötöznivaló bolondnak tetteted magad és féllábon ugrálsz? 
  Lényeg az, hogy a feladványokat más szavak, utalások, szinonimák, ellentétes értelmű szavak vagy találós kérdések segítségével írd körül. Minden csapat annyit léphet előre a táblán, ahány szót    helyesen kitalált, és az a csapat lesz a győztes, amelyik legelőször éri el a CÉL mezőt. 
A játék tartalma: 
- játéktábla pörgettyűvel, 
- 6 db bábu
- 300 db szókártya
- 100 db Party kártya
- homokóra és szabályok.

  

 


 

  
 


 

Gyártó Tactic
Játékosok száma 2-12 fő
Játékosok száma 3-16 játékos
Jelleg Kommunikációs partijáték, társasjáték
Fejleszti rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget, szókincset, kommunikációt, önálló feladatmegoldást, kreativitást, képzelő erőt, összefüggések felismerését, gyors reakciót

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek vagy az ötletes és praktikus karácsonyi ajándékokat kereső vásárlóknak a felnőttek és tinédzserek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándék ötletek karácsonyra tinédzsereknek és felnőtteknek” oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon egyebek mellett azok a társasjátékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, amiket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször választottak ki ajándékozás céljából.

Játék webshopunkban „Party Alias – Asszociációs társasjáték” elnevezéssel listázott társasjáték adatlapjára leginkább ezekkel a keresőkifejezésekkel lelnek rá látogatóink: kommunikációs társasjátékok, társas játék, családi társasjátékok, asszociációs játék, asszociációs társasjátékok, kommunikációs játékok, családi játékok, társasok, asszociációs játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következők lehetnek: játék, készségfejlesztő játék, asszociációs társasjáték, gyerekjátékok, asszociációs játékok, családi játék, képességfejlesztő játékok, társasjátékok családoknak, társasjáték családoknak, családi játékok. A fenti termék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Népszerű játékok karácsonyi ajándékba > Karácsonyi ajándék ötletek felnőtteknek” kategóriában illetve a „Játékkategóriák” nevű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló társasjáték között lehet válogatni. Az asszociációs játék kulcsszóra kattintva például több mint 18 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.