Matchbox - Utánfutós autó - Construction Zone - Mattel

Raktáron

Egyetlen építkezésről sem hiányozhat ez az utánfutós szett. A csomag tartalmaz egy teherautót, egy betonkeverős utánfutót és két építőmunkást. A készlet kék-sárga-szürke színösszeállításban pompázik. 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 1.290 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Rendelj ::-n belül és még ma átadjuk a futárnak!
Ekkorra érkezhet hozzád

Szállítási idő a raktáron lévő termékeknél 12 óráig leadott rendelések esetén: 1 munkanap.

2023.06.12
3 020 Ft
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 302 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak az ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 5 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Matchbox - Utánfutós autó - Construction Zone - Mattel” elnevezéssel megtalálható autós játék termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyerekjátékok, játékautók, készségfejlesztő játék, matchbox, autós játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, autós játékok, készségfejlesztő játékok, játék. A fenti autós játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű, és a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló autós játék között lehet válogatni. Az autós játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 332 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.

Matchbox - Utánfutós autó - Construction Zone - Mattel
Matchbox - Utánfutós autó - Construction Zone - Mattel
3 020 Ft