A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Scrabble Original Junior – Mattel szóalkotó társasjáték

Ár:
8.590 Ft
Cikkszám: 2742
Gyártó: Mattel
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 86
Szállítási díj: 890 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2021. május 14.

A Mattel népszerű szóalkotó társasjátéka a Scrabble Original Junior  az kisebbeknek és  a betűket jól ismerő iskolásoknak is lehetőséget ad a vidám játékra. Két nehézségi fokozatban játszható a játék. A tábla egyik felén  képek segítnek a szavak kirakásában, kitalálásában, a tábla másik felén a nagyobbacskák már maguktól is képezhetnek, kitalálhatnak szavakat. Ha ügyesen játszanak és  a táblán lévő jutalommezőt lefedik a betűkkel, jutalom pontot kaphatnak. Észrevétlenül fejleszthető játék közben a gyerkőcöknél a betű tanulás, szóalkotás, szófelismerés, logikai gondolkodás.
Játékosok száma: 2-4 játékos részére.

Ajánlott korosztály: 5 éves kortól.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A játék lényege mindkét nehézségi fokozatnál egyforma. Keresztrejtvény-szerűen kell a táblán szavakat elhelyezni, a rendelkezésre álló betűkből. Jutalom mező lefedéséért plusz pontokat kaphatnak a gyerekek

A doboz tartalma:

  • Kétoldalas játéktábla
  • 84 betűzseton
  • 1 zsetontartó zsák
  • 29 kék érme
  • 16 piros érme
  • Használati utasítás


 

Gyártó Mattel
Játékosok száma 2-4 fő
Játékosok száma 2-4 játékos
Jelleg Szókincset és logikai készséget fejlesztő, okosítójáték
Fejleszti szókincset, kommunikciós készséget, logikai gondolkodást, megfigyelő képességet, koncentrációt, probléma megoldó képességet, rugalmas gondolkodást, kombinációs készséget

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Az ünnepek előtt ajánlanánk a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső érdeklődőknek a kisiskolás gyerekek legnépszerűbb játékait összegyűjtő karácsonyi ajándék ötleteinket, melyek a „Karácsonyi ajándék ötletek hétéves iskolásoknak” oldalon tekinthetőek meg. Ebben a termékkategóriában többek között azok a logikai játékok és gyerekjátékok találhatóak, melyeket tavaly, karácsony alkalmából a legtöbbször választottak ki ajándékként.

Játék webshopunkban „Scrabble Original Junior – Mattel szóalkotó társasjáték” terméknévvel listázott logikai játék oldalára általában a következő kifejezésekkel találnak rá vásárlóink: szókereső játékok, társasjátékok, örökzöld játék, játékok, készségfejlesztő játék, társasjátékok iskolásoknak, társas játék, betű játékok, gyerekjátékok, képességfejlesztő játékok, klasszikus játékok, iskolás társasok, örökzöld játékok. Hasonló témájú kulcsszavak, amelyek szintén segítségre lehetnek a megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, példának okáért a következőek lehetnek: gyermekjáték, szókirakó játék, képességfejlesztő játék, szóalkotó játékok, logikus gondolkodást fejlesztő játék, társasok, játék, iskolás társasjátékok, játékok a betűkkel, logikai játékok, társas játékok, iskolás társas. A fenti termék többek között a „Játékkategóriák” kategóriában és az „Intézményeknek > Iskolai társasjáték” nevű kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számtalan további, hasonló logikai játék között lehet válogatni. A gyerekjáték kulcsszóra kattintva például több mint 6639 különböző gyerekjáték között választhatnak az érdekes és hasznos játékot kereső szülők, nagyszülők, továbbá minőségi és egyedi ajándékot kereső érdeklődők.

A Scrabble Original Junior – Mattel szóalkotó társasjáték termék mellett legtöbbször a következő termékek kerültek még vásárlóink kosarába: • Tick Tack Bumm Junior – Partyjáték gyerekeknek • Sztorikocka (Story Cubes) – Kommunikációs társasjáték • Színkép (Colour Code) – Smartgames fejlesztő játék • Tripolo – Gyorsasági társasjáték – Stragoo • Hedbanz – Ki vagyok én? Társasjáték • Figurix – Társasjáték • Activity Original – Társasjáték • Óriás sztorikocka – Story Cubes kommunikációs társasjáték • Activity Junior – Társasjáték • Speed Cups (Gyors poharak) – Ügyességi társasjáték.