Matchbox - Kisautók - 5db-os - Mattel

Nincs raktáron

A készlet 5 db játékautót, a legváltozatosabb modelleket sorakoztatja fel, így öröm lesz vele a játék. Legyen szó akár versenypályáról, városi közlekedésről. Strapabíró anyagból készültek.  

Az 1 db 5 db-os termékre vonatkozik. A megjegyzés rovatban kérlek tüntesd fel, melyik változatot szeretnéd! A kérést a készlet erejéig tudjuk teljesíteni. Amennyiben nem tünteted fel, a termék véletlenszerűen kerül kiválasztásra. 

Választható:

  • Rocky Peaks
  • Off Road Rally
  • City Adventure II
  • MBX Exotic
  • MBX Rally II
  • Blue Highways II
  • MBX Wagons
  • MBX City Drivers
  • MBX Recue

 


Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet
Ingyenes szállítás: Szállítás már 990 Ft-tól és 40.000 Ft felett ingyenesen szállítunk
Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel
Ajánlott korosztály
4 970 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
A termék után járó hűségpontok: 497 Ft
Hasonló termékek ajánlója

A kedvelt ünnepek közeledtével ajánlanánk figyelmébe a kedves szülőknek és nagyszülőknek illetve a minőségi és hasznos kedvelt ajándékokat kereső vásárlóknak a középsős ovisok kedvenc játékait összegyűjtő kedvelt ajándék ötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek ünnepekra 4 éves óvodásoknak” oldalon találhatóak. Ezen az oldalon többek között azok a autós játékok és gyerekjátékok találhatóak, amiket tavaly, a kedvelt ünnepek tájékán a legtöbbször választottak ki ajándékként.

 

Fejlesztő játék webáruházunkban „Matchbox - Kisautók - 5db-os - Mattel” elnevezéssel megtalálható autós játék termékadatlapjára leginkább a következő kifejezésekkel találnak rá vevőink: gyerekjátékok, játékautók, készségfejlesztő játék, matchbox, autós játék, gyermekjáték, képességfejlesztő játék. Hasonló típusú kulcsszavak, melyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok kiválasztásában, például a következők lehetnek: képességfejlesztő játékok, gyermekjátékok, autós játékok, készségfejlesztő játékok, játék. A fenti autós játék egyebek mellett a „Játékkategóriák > Játékautók > Autók” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Játékautók” elnevezésű, és a „Életkor szerint > Játékok 5-6-7 éveseknek > Játék 5-6-7 éves fiúknak” kategóriában érhető el. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló autós játék között lehet válogatni. Az autós játék kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 332 különböző gyerekjáték között válogathatnak az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára egyedi és minőségi ajándékot kereső vásárlók.