A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Varázsbetű Számdominó – Számolási képességet fejlesztő program

Ár:
8.900 Ft
Cikkszám: 738
Gyártó: Varázsbetű
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 90
Szállítási díj: 1.190 Ft
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. február 25.
Varázsbetű számdominó a számolási képességek fejlesztésére. Intézményi használathoz áraink iránt ügyfélszolgálatunkon érdeklődhet.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 20.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A Varázsbetű Számdominó játék használatával fejlődik a logika, a számfogalom, a számolás gyorsasága, a szorzótábla ismerete, a számolás pontossága, a gondolkodás, a finommozgások, a türelem, a figyelem-koncentráció képessége. A szoftver a gyermek játékáról naplót készít, így Ön akkor is figyelemmel kísérheti teljesítményét, ha a gyakorlatokat egyedül végzi. 

Gyártó Varázsbetű

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Fejlesztő játék webshopunkban „Varázsbetű Számdominó – Számolási képességet fejlesztő program” névvel megtalálható iskolai eszköz termékadatlapjára jellemzően a következő kulcsszavakkal találnak rá látogatóink: matematikai játék, képességfejlesztő eszköz, játékos matematika, tanulós játék, iskolai eszközök, iskolai fejlesztő eszközök, játékos matek, matekos játékok. Hasonló típusú keresőkifejezések, amelyek még segítségre lehetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő fejlesztő eszközök megtalálásában, például a következőek lehetnek: matekos játék, iskolai berendezés, fejlesztő eszközök, iskolai berendezések, készségfejlesztő eszközök, oktatójátékok, tanulós játékok. A fenti iskolai eszköz többek között a „Márkák > Varázsbetű ” termékkategóriában illetve a „Játékkategóriák > Fejlesztőjáték > Varázsbetű Programcsalád” elnevezésű kategóriában található meg. A következő termékcímkékre kattintva számos további, hasonló iskolai eszköz termékadatlapja között lehet válogatni. Az iskolai eszköz kulcsszóra kattintva pl. körülbelül 175 különféle fejlesztő eszköz között választhatnak az iskolai, óvodai illetve bölcsődei vezetők, pedagógusok.