A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
0

Kiemelt ajánlatok

*** ITT KERESS JÁTÉKOT! ***

Mely kategória?
Mely korosztály?
Nem
Gyártó

Kis bannerek

Neked ajánljuk

Legfrissebb blogbejegyzéseink

Köszöntünk a Játékliget játékshop BLOG-ban! 

Mit is találsz itt?
A címekre kattintva választhatsz különböző témáink közül. Blogunkban megtalálhatóak a mindannyiunkat foglalkoztató,széleskörű nevelési témakört érintő cikkek, kreatív alkotó ötletek a kézműveskedéshez, közös sütéshez receptek, játékainkat, termékeinket mutatjuk be itt kicsit másképp, saját tapasztalataink alapján is, az aktuális családi programajánlatok gyöngyszemeit válogattuk össze neked az egész országból.

Hasznos lehet számodra!
Összeállítottunk letölthető tesztsorozatot is, mely segítségedre lehet, hogy a kicsi éretsségéről tájékozódni tudj. Blogunkban találsz rejtvényfalatokat is, melyeket óvodás illetve iskolás gyermekeddel kitölthettek. Összeállítottunk születésnapi partyötleteket is, hogy igazán egyedivé varázsolhasd ezt a csodálatos napot!

2017-04-25 08:41:35
ISKOLÁRA HANGOLÓ - avagy gyermekünk iskolába megy

Hónapok óta dübörög minden leendő kis elsős szüleiben a gondolat: szemük fénye iskolás lesz… Hetek óta máson sem jár az eszünk, és rengeteg kérdéssel találjuk szemben maguknak. Melyik iskola, tanító lesz a legjobb Neki? Mi mindennel jár egyáltalán az iskolakezdés? Betéve ismerjük az iskolaérettség kritériumait, de mi a helyzet akkor, ha gyermekünk nem felel meg minden egyes kitételnek? Nem könnyű döntést kell meghoznunk…

2017-04-12 10:24:27
A játékgyártók titkai - Az ötletektől a megvalósulásig Nagy népszerűségnek örvendett a játékgyártókról szóló cikkünk, melyben betekintést adtunk a nagy múltú cégek kulisszatitkaiba, történetükbe. Úgy gondoltuk, folytatjuk a játékgyártók bemutatását, hiszen első írásunk óta számos neves márkával bővült webáruházunk kínálata. Honnan indultak? Kiket rejtenek az ismerős logo-k? Rengeteg érdekesség és izgalmas tény tárul most fel előttetek is!
2017-04-07 11:32:13
ÓVODAVÁLASZTÁS - De hogyan?

Eltelt 3 év… szinte hihetetlen… Hiszen nem is olyan rég’ még éjszakáztunk (és valljuk be: akkor úgy éreztük, ennek sosem lesz vége), naphosszat térdeltünk és játszottunk Vele a földön, aztán hipp-hopp két mutatóujjunkat megmarkolta, és tipegve elindult a Világba, hogy megismerje, felkutassa annak minden szegletét… Most pedig óvodába megy…

2017-04-07 11:22:07
ISKOLAVÁLASZTÁS - Merre tovább?

Év eleje óta motoszkál bennünk, szülőkben valami különös, furcsa, néha ijesztő érzés: gyermekünk iskolaérett, iskolába mehet. Hamarosan itt az idő, be kell íratni valahová, döntetni kell arról, hogy szívünk csücske merre folytassa tanulmányait. Tanácstalanul nézzük az iskolák kínálta lehetőségeket… Mire figyeljünk? Kinek a véleményére, megérzésére hallgassunk?

Jól tudjuk, hogy a választást érdemes alaposan megfontolni, hiszen az első iskolai évek nagyban meghatározzák gyermekünk hozzáállását, viszonyulását az iskolai léthez, az ottani teendőkhöz, feladatokhoz. Szüleinknek nem kellett ezzel a problémával szembesülni, hiszen annak idején még a körzeti iskola volt az egyetlen lehetőség. Most a mi kezünkben van a döntés joga, ami hatalmas szabadság, és felelősség is egyben. Segítségül összegyűjtöttünk Nektek néhány szempontot, amiken ha végigmentek, talán sikerül megkönnyíteni a választást.

2017-04-07 09:57:03
Kreatív húsvét

Nemsokára itt a Húsvét, ami egy izgalmakkal és várakozással teli időszak a család életében. Az ünnepi készülődés szerves része, hogy otthonunkat is díszbe öltöztetjük, így hangolódhatunk a tavasz egyik legnagyobb ünnepére. Összegyűjtöttünk Nektek néhány aranyos, egyszerű, gyerekekkel megvalósítható kreatív díszítési lehetőséget, így a család apraja-nagyja kiveheti részét a „munkából”.