A webáruház használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a cookie-kal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vonatkészlet (82 db-os) - Favonat készlet

Ár:
27.490 Ft
Cikkszám: 8546
Gyártó: FKP Toys
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 275
Szállítási díj: Ingyenes
Ekkorra érkezhet hozzád: 2020. június 05.

Építsd meg a saját kis vasúti hálózatodat, és egy nagy építkezés közepére csöppenhetsz,amiben a markológépek és az óriás daru is a segítségedre lesz.

Szállítás & fizetés

Gyors szállítás: akár 1 nap alatt nálad lehet

INGYENES SZÁLLÍTÁS: 25.000 Ft felett

Fizethetsz: átutalással, bankkártyával, utánvéttel

Részletek itt >>

Játék bemutatása

A vonatkészlet 82 db-os.

Méret: 117 x 66 x 44,7 cm

Gyártó FKP Toys

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

A karácsonyi ünnepek előtt ajánljuk még a kedves nagyszülők és szülők vagy a minőségi és hasznos karácsonyi ajándékokat kereső látogatók figyelmébe a hároméves óvodások legkedveltebb játékait bemutató karácsonyi ajándékötleteinket, melyek a „Top ajándékötletek karácsonyra kétéves kisgyerekeknek” című oldalon tekinthetőek meg. Ezen az oldalon többek között azok a vonatos játékok és gyerekjátékok kerültek bemutatásra, melyeket a korábbi évek során, a karácsonyi ünnepek előtt a legtöbbször vásároltak ajándékozás céljából.

Kreatív játék webáruházunkban „Vonatkészlet (82 db-os) - Favonat készlet” terméknévvel megtalálható vonatos játék adatlapjára leggyakrabban a következő kulcsszavakkal lelnek rá látogatóink: gyerekjátékok, képességfejlesztő játék, gyermekjáték, készségfejlesztő játékok, fa építőjátékok, vonatpályák, vasúti játékok, vasúti építőjáték, vonatos építőjátékok. Hasonló típusú kifejezések, melyek szintén segíthetnek az elképzeléseknek leginkább megfelelő gyerekjátékok megtalálásában, például a következők lehetnek: vonatos építőjáték, játékvonat, képességfejlesztő játékok, fa építő játék, játékok, játékvonatok, játék, játék vonatok. A fenti vonatos játék egyebek mellett az „Életkor szerint > Játékok 1-2-3 éveseknek > Játék 1-2-3 éves fiúknak” elnevezésű termékkategóriában és a „Játékkategóriák > Vonatos játékok” elnevezésű termékkategóriában található meg. Az alább felsorolt termékcímkéket választva még több, hasonló vonatos játék adatlapja között lehet böngészni. A fa építőjáték címkére kattintva példának okáért körülbelül 154 különféle gyerekjáték között böngészhetnek az érdekes és hasznos játékot kereső nagyszülők és szülők, továbbá gyerekek számára minőségi és egyedi ajándékot kereső vásárlók.